Scudo Sports

işte yeni bisikletim: Whistle Miwok 610

Scudo
@bedo
çok sağol bedo:)

@sare
sana da teşekkürler sare istediğin her zaman kullanabilirsin

• Beğen
Tepkiler: sare
Güle güle kullan bisikletini, çok güzelmiş.Hele Sare'ye de istediğin zaman binebilirsin demen çok güzel. ;)

Yollarda trafik kurallarına uymayı, kaskını kafana takmayı unutma diyorum. :)

Sevgilerimle.

• Beğen
Tepkiler: sare ve t-genc
@Ender Alıcıoğlu
çok teşekkürler,sevgiler...

@Gökhan.Y

sağol tabirin hoşuma gitti çok güldüm:D

Bisiklet seçerken gezdiğin yerlerden haberlerini aldım Güzel seçim olmuş muratcım güle güle kullan Oks de bittiğine göre yakından görürüz artık. Başarılı bir öğrenci olarakda ayrıca hak ettin doğrusu . Karşıyaka taraflarına bir tur yapınca mutlaka bekliyorum . .:)

• Beğen
@emorakci
teşekkürler...:D
@Hasan Hakan Koç
evet hakan abi 3 yere baktım motis bisiklete,sundu bisiklete ve sarda bisiklete.bu bisikleti de sundudan aldım zaten.geotech ascentle bunun arasında kalmıştım babam gönlünden geçeni al dedi ben de bunu aldım:Dartık oks bittiğine göre karşıyakada turlayabiliriz.görüşmek üzere hakan abi teşekkürler,sevgiler...
@hızlı
çok teşekkür ederim...

• Beğen
Benimde bisiklet alırken aklımdaki 2 modelden biri olmuştu;Gerçekten çok güzel güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: t-genc
komponentler falan gayet uyumlu güzel olmuş, güle güle kazasız belasız kullan, bi de bar-endlerinin açısıyla biraz oyna bence (öne eğ)

• Beğen
Tepkiler: sare ve t-genc
hayırlı olsun kardeşim.bende miwok 614 kullanıcısıyım dır.çok memnunum,kadrosu çok sağlamdır,doğru seçim yapmışsın;)güle güle kullan

@sarda
teşekkürler,sağolun:)

@nuriaktürk
sağol nuri abi maşallah seninki de çok güzel,güle güle kullan sen de

@semihcelikoglu
sağol semih,senin hussar da süper

@zazoo
teşekkürler,uyarınızı dikkate alacağım

@burnout_54
öncelikle teşekkürler,evet dediğin gibi whistle marka bisikletler sağlam oluyor.sürüşü de çok güzel ve konforlu.

Geri