Scudo Sports

işte sonunda gururla sunarım.....

bisikletimi beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    26
  • Anket kapanışı .
Scudo
porselenler çizilir dostum:)
şaka bi yana çamura son anlarda girmeye başladım ve harikaydı.tabi yeni yeni alışıyorum alete.
ama bundan sonra savunun yağmur demem çamur demem girerim.

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
@Mantis
teşekkür ederim.
evet haklısın hidrolik disk olsaydı olurdu.ama özellikle dün test ettim baya çamurlu yolda, hatta su seviyesi tekerin yarısına kadar cıkıyodu.ve o çamur ve su birikintisinden cıktıktan hemen sonra aşağı rampa başladı ve baya hızlı gitmeme rağmen frenlerden ne bi ötme ne de bi tutmamamzlık yapmadı normalmiş gibi etki gösterdi.çok memnunum şu anda diske gecmeyi planlamıyorum şu anda .ama ilerde ne olur bilemem.

• Beğen
vay ufo gören masum köylü:p .sonrada gaza geldin tabii.istersen gelme.;)
ne o her su ve çamur birinkintisinde eline alıp geçersen bize zor yetişirsin.:rolleyes:

biz yardırarak ekşınımızı yaparken sen de arkadan lastik izlerimizi takip etmeye başlamıştın.:D
baktın iş olmuyor yardır.bi baktın çin malı taklit porselenlerine bir şey olmuyor.denekki taklitleride orjinali kadar iyi yapıyorlarmış:D

• Beğen
Tepkiler: Yetkin Şahin
sizin girdiğiniz birikintiler bana küçük geldi ...ben en büyüğünü bekledim.çılgın sörfcüler gibi onlarda dalgaların büyüğünü bekler;)

• Beğen
ama yetkincim bir fark var.:rolleyes: dalgalar okyanusta olur.:D
tusunaminin gelmesini mi bekliycen?:D :D :D :D

1 kaç yüzyıl kadar?:D

• Beğen
hayır dostum onu sörfcüler bekler....
ama biz bisikletciler en büyük çamurlu su birikintisini bekleriz:D

• Beğen
hehe adamım bu da güzeldi.cuma günü inşallah çıkarız bi parkur yaparız.ender abi hazır erci ve diğerlerine haber salıcaz sadece + sen de varsın

• Beğen
tamam ertan inşallah katılmaya calışırım.
ama çalışıyo olurum ben cuma.

• Beğen
@MersiLee

teşekkür ederim.evet çamurlukları takınca bende öyle düşündüm:D
x-vert expert i seçme nedenim agresif ce cılgın gözükdüğü içindi.bu son değişimlerden sonra daha da cılgın oldu.
beğendiğiniz için teşekkür ederim:)

tebrikler çok güsel olmuş lastikler cantlara süper uymuş cantlar harika güle güle kullan bisikletin bana devasa bi yılanı andırdı yılanları çok severim :)

• Beğen
@cyclist_43

teşekkür ederim ilgiinç bi benzetme omuş:)ama benimde hoşuma gitti bu benzetme ....bisikletime bundan yola cıkarak bi isim bulabilirim ;)

Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca.Kıskandım bende bir an evvel yeni bisikletimi almalıyım inşallah :dua:.Kıskandım derken şaka yaptım tabiki güle güle kullan harika bişey bu

Abi bende güzele güzel demem benim olmayınca(Şaka)...Harbi süper bi alet kıskanmak bile istemiyor insan sahip olmalı eksiği disktir.(Bence) Biraz ağırlık yapar diorlar desinler..Kaça mal ettin her harcama için bir kalem açarmısın kaça mal oldu tabi vaktin olursa..Tbrkler.Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan ama yani budur diyeceğim bisiklete parayla değil kafamda sahip olacam öğrendikçe, gördükçe; bu az kalmış yetişiyormuş yahu biri yetişmeden şu bisikleti ben toparlayayım yoksa biri yapacak fotoları basacak ben tırnak törpüler gibi tırnaksız kalacam..
Güzel güzell..

• Beğen
bisikletin çok güzel görüntüsü filan muhazzam belki yeni geotech kadrolardan olsaydı siyah renkli olanı daha bir güzel olurmuş bence ama buda güzel güle güle kullan

• Beğen
@xavier

teşekkür ederim... bisikletin maliyeti baya yüksek oldu.mavic crossmax xl:1000ytl
manitou skareb platinum :500 ytl
xtrfren ayakları:140 ytl
bisikleti de 1100 ytl ye almıştım.bu parçalarla hesapla işte:)

Geri