Scudo Sports

İşte Maraton Extreme

@Oğuzhan SUER

schwalbe marathon plus dış lastikler adeti 42 euro 49 euro arası satlılıyor.Yalpa yapmaması için iç lastiği takıldıktan sonra dış lastiğin en fazla maxımum hava direnci lastiğin kenarında yazar örnek yazmış olduğu maxımum hava 65 veya 70 olabiliyor bu şekilde bastınmı lastik ve iç lastik tam oturuyor.Daha sonra normal olan arka 45 ön 40 basıp kullanabilirsin.Hava basarken janttan sesler geliyor çekinme bas yanlız maxımum hava basınç dışına çıkma top mermisi gibi patlar.Tabii havayı benzin istasyonundan göstergesi düzgün makinadan basacaksın:)

Scudo
petrolde elektronik hava baasan şeyle basıyorum yaklaşık 68 gibi psi da bırakıyorum.max limiti geçirmiyorum :D geçirmekte hiç istemem :D

Bu lastikler le yaklaşık 3000 KM yaptım, arkada gözle görülür şekilde aşınma oldu geçenlerde ön taraftakini arkaya aldım, şu anda bu şekilde devam ediyorum. Lastikleri tahminen %70 arazide %30 dişli asfaltta kullandım, yağmurlu havada pek kullanmadım. Bana göre güzel lastikler fakat çok saçma derecede pahalı ben alırken toplamda 200 TL ye yakın para tutuyordu şimdi neredeyse 2 misli oldu, tamam kur arttı ama lastiğin euro bazında fiyatıda arttı.
Birde bu lastikler patlamaz diye düşünenler olursa şu ana kadar 5-6 defa patladı. Sonuç olarak çok amaçlı, uzun ömürlü lastikler arasında hafifliği, sağlamlığı, performansı ve katlanır olması bu lastiği ön plana çıkarıyor, ama fiyatı tam bir hüsran-ı fiyasko.

zaten lastik piyasasında orta sınıf malesef yok ya shwalbe alcaksınız pahalı yada ucuza cst veya biraz üstü bazı maxxisler var.kurun artması çok kötü oldu katılıyorum keşke türkiyedeki bisikletçilerde ingilteredeki gibi indirimler yapsa sezon sonu, gerçi ingilterede yapıyor ama malesef şansımıza kur çok yükseldi :(

Merhabalar bu lastiklerden arıyorum acaba satan var mı? Bulamazsam dışarıdan Marathon Dureme alacağım.

@Cem Özkeser
artık maraton extreme üretilmiyor onun yerine schwalbe maraton mondiali üretmeye başladı.
(link)
(link)

Geri