Scudo Sports

İşte karşınızda İzzet 3.0

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Çağrı kardeşim Hayırlı olsun Kazasız belasız nice sürüşler diliyorum.
Bisikletin çok keyifli görünüyor.Ağırlıkda gayet makul.
Ancak;V frenden çıkma olduğunu tahmin ettiğim jantlarının biraz alakaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Bir kutu kaliteli parlak siyah sprey boya ve bir miktar kağıt bant jant setinin muhteşem görünmesini sağlayabilir.

Göbekler ince bir işçilikle kağıt bant marifetiyle ambalajlanır.Jant etiketlerine de aynı yöntem uygulanır teller ve çemberler 3 kat güzelce siyaha boyanır.

Bir öneri daha;Arka fren hortumunun rekorunu azıcık gevşetip arka maşa borusuna paralel olacak şekilde sola doğru yatırırsan hem daha güzel görünecek hemde hortum kasılmayacak.

Ön fren hortumu da sanki maşanın içinden geçmeliydi.

Not:Boya işlerinde boyanacak yüzey temizliği çok önemlidir.

Gör bak süper olacak.

Selamlar,
Mustafa Dinç

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
Scudo
gerçekten harika bir bisiklet olmuş. Eğer test etmediysen SLR XC Gel Flow'u da test et. memnun kalcağına eminim. Gerçi bu sele de süper...

Çağrı, aynı jant setinden ben de dizmeyi düşünüyorum. Hiç jant sentini tartma imkanın oldu mu?

Hakikaten GÜLE GÜLE KULLAN!Her şeyiyle çok başarılı olmuş.Umarım ilk yarışında da istediğin sonuca ulaşırsın.Seyretmeye gelmeye çalışacağım ÜRGÜP'e tüm ustaları.Kazasız günlerde kullanman dileğiyle!

@spokesman

Mustafa abi değerli yorumların için çok teşekkürler...

Evet jantlar v-frenden kalma ama yakında gelecek ZTR Olympic çemberlerimle sadece disk görüntüsüne kavuşacak o sebeple boyamayı düşünmüyorum. Bide tellerin o rengi ışık vurduğunda çok güzel parlıyor onu çok seviyorum ondan öle bide kırmızı tel başlarıyla çok tatlı duruyor...

Arka fren kablosunu bende o şekilde değiştirdim zaten daha derli toplu oldu bencede ama ön tarafta Fox maşalardaki ön fren hortumunu tutturmak için bi parça yapmışlar onu kullanmamak ayıp olurdu oda ondan...

Tekrardan yorum ve tavsiyelerin için teşekkürler...

@Hakan Yazman

Hakan abi biraz öyle oldu birde kışın FS bir kadroya geçmeyi düşünüyorum daha doğrusu geçecem inşallah (kararlıyım) o zaman daha bir All Mountain olucak ama XC ye yakın bir bisiklet olucak gene...

Hayırlı olsun, yeni maşa çok sağlam duruyor .Kadronu sattın diye biliyordum ama?

@H.Çağrı

Sevgili Çağrı,

Yanlış anlamanı istemem.Akıl vermek gibide olmasın fakat maşanın dışından kablo yada hortum geçmesi bence büyük risk.

Çarpma ve takılmalara çok daha müsayit. Bu yüzden sanırım üreticininde tavsiyesi fren fortumunun sol bacağın içinden geçirilmesi.

http://img504.imageshack.us/img504/7129/discbrakehoseguideroutitr3.gif

Sevgiler,
Mustafa Dinç

güzel olmuş keyif ferici .iyi düşünülmüş kadro renk ve tasırımı nasılbir boya attıdın .bilgi verirmisin .ve güzel günlerde kullanman dilegiyle h.çagrı;)

Hayırlısı olsun çok güzel bir makina iyi ve bol pedallı günlerde kazasız kullanmanı dilerim...

Hayırlı olsun kardeşim, tam istediğin gibi olmuş, güle güle kullanman dileğimle.

sana ve izzete selamlar :)

iyi yarış çıkartırsın bununla. Gandalf'ın Yıkısı gibi yani atların efendisi gibi.

valla cok guzel olmus kanka
hayırlı olsun yarıslarda kazasız belasız kullanman dılegı ıle
bence sen bu bısıkletle kalmıyacan daha bı cok yerını degıstırıcen ben bılıyom:D:D:DD:D:D

değişimlerle daha bi güzel olmuş bisikletin çağrrı
artık yarışlarda farkını gösterirsin
kazasız belesız sürüşler dilerim

@spokesman

Bilgi içi sağol ben dikkat etmemiştim düzelttim hemen Mustafa abi...

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Hakkı
son zamanlarda gördüğüm en ihtişamlı bisikletlerden biri. kazasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri