Scudo Sports

İşte Karşınızda DÜLDÜL :)

Gültekin ATALIK

Aktif Üye
Tepki
68
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 ay önce aldığım bisikletimin resimlerini daha anca ekleyebildim foruma. sizinkiler kadar canavar bir bisiklet olmasada benim için şu anda en güzel bisiklet. Üzerinde full deore takım var. Yaklaşık ağırlığını bilmiyorum açıkcası. Yorumlarınızı bekliyorum...

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Çok güzel bir bisiklet. Geotech in bu kadrosunu da çok seviyorum oldukça güzel bir tasarımı var. Hayırlı olsun.. :)

• Beğen
Tepkiler: Gültekin ATALIK
Gayet güzel bir bisiklet. Donanımı da iyiymiş. İleride maşayı değiştirirseniz çok fark eder. Güle güle kullanın. :)

Bisikletiniz gayet güzel ve tasarımıda oldukça iyi.Donanımlarda harika.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: Gültekin ATALIK
@dgt97

evet ileride onu yapıcam zaten. bisikleti almamda yardımı geçen Muammer Kızak abide aynı şeyi söylemişti.

@battlestar_galactica

teşekkür ederim. elimden geldiğince hakkını vermeye çalışıyorum. Foto makinam bozulduğu için resim çekemedim. yoksa Eymir gezisi gördü. H.tepede okuyorum. Keçiören-Beytepe arasıda gördü. Kısmetse yarıda Zir vadisi görücek ordan resimleri koyarım artık.. :)

Hayırlı olsun. Bisikletiniz gerçekten çok güzel. Güle güle kullanmanız dileğiyle.

@kustomizer

evet ilerisi için güzel bir maşa alıp değiştirmeyi düşünüyorum. şu anlık bu maşa işimi görüyor ama yaza doğru iyi bir tane alıcam.

@Mansur KHASSANOV

saol mansur. inşallah birlikte bol pedallamalara. daha iyisi senin olur umarım...

Geri