Scudo Sports

işte geçte olsa (SEVDA)m scale 60

Scudo
Hayırlı olsun kardeş. Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin.
Girdiğin yarışlarda dilerim ödüllerle çıkarsın.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: candede
hayırlı uğurlu olsun geç olsun güç olmasın derler ya. neyse beklediğine değmiş yani. süper bisiklet...

• Beğen
Darısı benim gibi sabırsızlıkla bekleyen dağer tüm arkadaşlarıma...

hayırlı olsun sıra geldi yarış başarılarına çalıştıgının karşılıgını alırsın inşallah can dede

• Beğen
Yeni sevdan hayırlı olsun :) ;) çok güzel bi bisiklet kazasız belasız eskitmen dilegiyle...

• Beğen
Bisiklet gercekten cok guzel gorunuyor:) Saglikli gunlerde pedallamaniz dilegiyle:)

• Beğen
Çok güzel güle güle kullan kaça mal oldu yaklaşık olarak bir de komple XT mi ?Teşekkürler..

can dede turda oldugu için ben cevap vereyim sadece arka attırıcı xt diğer donanımla deore sanırm

candedeni vekaleti ile teşekkürler daha iyisi sizin olsun

Güzel insanlar meraba,Bisikletim (Sevda'm)ve ben uzun soluklu bir yoldayız.Telaşımız kazasız belasız Akdeniz Ege Turunu tamamlamak.Şuan Antalya Kaş'ta soluk alıyorum.burdan bir de bisikletim Sevda'ya teşekkür ediyorum,beni sorunsuzca menzilime ulaştırmaya çalışıyor.Seni seviyorum SEVDAM...

Sevgili Can bisikletin ve fotoğraflar çok güzel.Kısa bir sürüş testi yapma fırsatı bulduğum içinde kendimi şanslı hissediyorum.Hatasız kazasız sürüşler dilerim.Herşey gönlünce olsun...Can dost Can DEDE...

Sevdan cok guzel,güle güle kullan...

Sevdam seni çok seviyorum.senin emegini nasil ödeyecegim ben

Geri