Scudo Sports

İşte Drag-Grand Canyon Comp 2011

Scudo
boyunuz kaç acaba ? 20 '' çok büyük değilmi birde 51 cm sele eri var bence çok büyük bir bisiklet ama hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Orhan E.
@Abdülhamit TOPÇU

Teşekkürler :) . Dikmene gitmedim daha ama 1 ay sonra oraya da çıkmayı düşünüyorum :D .

@burak cırık

Boyum 1.86 . İlk başta sıkıntı yaşamadım desem yalan olur ama şimdilik bir sıkıntı yok. Hatta araştırmalarım sonucu bu kadro boyunun benim için daha iyi olduğunu gördüm :) .

@orhan ertuğrul güçlü

Ankara'da drag i doğa bisiklet sattığı için oradan aldığınızı tahmin ediyorum. Sadece vites değil fren gibi diğer ayarlarında yapılması gerekir. Çünkü satılmadan önce yapılan montaj ve ayarlar sürücüye ve kullanıma göre mutlaka değişecektir. ilk ayar ve bakımlar garanti kapsamındadır. belli bir süre 100 km-200 km örneğin kullandıktan sonra aldığınız yerde ücretsiz yaptırabilmeniz gerekir. 25 km'nin bisikletle gitmek için çok uzak bir mesafe olmadğını göreceksiniz...deneyiniz...vites ayarları kendiniz yapmak isterseniz forumun atölye köşesined açık ve fotoğraflı anlatımları mevcut...

• Beğen
cok guzel bir bisiklet bence fiyatı da gayet uygun gule gule kullanın

• Beğen
İyi dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar. Evet ilk ayarlarini yaptiracagim. Hatta 2 yil boyunca yapilacak butun ayarlar bakimlar ucretsiz. Ama bana simdilik uzak geliyor orasi. Evime yaklasik 25 km ramazandan sonra gidebilirim gibi geliyor :D. Gerci kendim biraz vites ayarlariyla ugrastim. Su anda on vites takiminda hicbir sekilde surtme kalmadi. Ama yine de ilk kontrolleri yaptiracagim ramazandan sonra. Bu arada bisikletin kilosu 12.4 kg arkadaslar.

bunun daha küçük kadro boyu yok mu, standart 20 mi?

20" tur bisikleti için bence size uygun. Mtb olsa daha küçük olabilirdi belki.
@orhan ertuğrul güçlü

Tam bir hybrid çok güzel gözüküyor. Güle güle pedallayın .
Fiyat performans oranı da gayet iyi, bayan versiyonunu eşime düşünüyorum bende.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Öncelikle kadro tek boy 20" ama benim boyuma göre ideal. Ve bir çok arkadaş da şehir bisikleti için uygun olduğunu söylüyorlar. Önde ve arkada bagaj takmak için delikleri mevcuttur. İstediğiniz gibi takabilirsiniz. Bayan versiyonuna gelince çok güzel olmuş. Kesinlikle tavsiye ederim. Bunun haricinde yine bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.

Geri