Scudo Sports

İşte Buda Benim Sütçü Beygirim :)

S.Duran

Üye
Tepki
1
Bisiklet
Ümit
Merhaba arkadaşlar. Baktım ki bölümde herkes bisikletini tanıtıyor bende kendi bisikletimi sizlere göstermek istedim. Elbette sizlerin Kronları, Salcanoları kadar kaliteli ve şık değil ama biriktirebildiğim para ile ancak bu kadarını aldım. 2013'ün sonlarına doğru değiştirmeyi ve daha kaliteli bir bisiklete geçmeyi planlıyorum.
Bu bisikleti Carrefourdan aldım. Özellikle arka süspansiyonlu demir yığınlarını tercih etmedim. Çünkü dediğiniz gibi çok ağırlar bu yüzden de yolda çok yoruyorlar. Ön süspansiyonlu almak istedim ancak onlara da bütçem yetmedi. Bende sabit maşalı bu bisikleti aldım. Oldukça hafif geldi bana. Bisikleti muhafaza etmek için 2. kata çıkarıyorum ve yorulmuyorum. Koltuğumun altına alıp rahatça çıkarıp indirebiliyorum.
Bu yaz anadolu yakası sahilinde sürmek için aldım bu bisikleti. Hem vakit geçirmiş olurum hem de spor yaparım diye düşündüm. Küçüklükten beri bisiklete binmeyi severim.
Lafı fazla uzattım sanırım, resimlere geçelim:

https://downloader-ams3.disk.yandex.com.tr/rpreview/c8c1d0abdb204fe2f1937bd741b1da55/mpfs/VrjJF9nvtlenIU4YnIdfSaReFffJM3NxPqNNjGWMyTr0Ius8_wae2vzVmKi9Oor1MuQBli1ePgVAVV6aw3CFcg==?uid=0&filename=20130621165552jpg&disposition=inline&hash=&limit=0&content_type=image%2Fjpeg&size=XL&crop=0&rtoken=207af168af787e4a40dfef57580f1cf6&rtimestamp=51c71ef1

https://downloader.disk.yandex.com.tr/preview/9294fb291a5b88a80dfd7cf40ec98b1f/mpfs/EB-xZowa3j6gH92_UXAJ4l846XEI43EhUWlHrb21XU3pfIz5N4cH9EdXZ8Wj9kq8IVQqqB8ZGtLmQcu07KIGnQ%3D%3D?uid=0&filename=20130621165606jpg&disposition=inline&hash=&limit=0&content_type=image%2Fjpeg&size=XL&crop=0

https://downloader.disk.yandex.com.tr/preview/834eab9e80bfff80a03843ae07e89df2/mpfs/oEuOTvWDgPTx5GShFoYJR720n6EmlaOQ_CUsG7G4n0qHYcAo9q61on7WyhFY_mTfKkswaoscP1szz7HTsjrClA%3D%3D?uid=0&filename=20130621165652jpg&disposition=inline&hash=&limit=0&content_type=image%2Fjpeg&size=XL&crop=0

https://downloader.disk.yandex.com.tr/preview/3781fdaab0a5e5af8f36807022917d09/mpfs/qzzTHd7l_LEdUh1Rx4cxkvs72vKFTY6hxoKQZdYPZWCmIatt-Vf6q8KXbSu2bB5AGTxpEpvWLsHo2xZQxQnPgA%3D%3D?uid=0&filename=20130621165711jpg&disposition=inline&hash=&limit=0&content_type=image%2Fjpeg&size=XL&crop=0

https://downloader.disk.yandex.com.tr/preview/b979592a7922bc7de35eb981121df589/mpfs/1M5EIP2h9TpqkzKSfUbQa65GWaw13DH-KzQxb9Vk-G_2jEzQekFUsHEiveS0ZK1uGo81PUXqzckVqw_bnSCnkA%3D%3D?uid=0&filename=20130621180441jpg&disposition=inline&hash=&limit=0&content_type=image%2Fjpeg&size=XL&crop=0

Vites microshift sunrun. Bu fiyattaki bir bisiklet için oldukça iyi sayılır. Şu ana kadar bir sorun görmedim. Yalnızca geçişlerde biraz ses çıkarıyor. Sanırım yağ eksikliğindendir. Bisikleti alalı 5 gün oldu toplamda 50 kmden fazla yol yaptım. :) Şimdilik az ama ileride daha da çoğaltmayı düşünüyorum.
Siz değerli abilerimin/ablalarımın görüşlerini bekliyorum.
Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Can
Scudo
en azından demir yığını değil ve tipide fena değil fiyatı nedir merak ettim ve 26" sanırım ? :)

@Çağdaş A.

189 tlye aldım hocam. evet 26''.
yorumunuz için teşekkür ederim. :)

Hayırlı olsun , Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Bende ilk vitesli bisikletimi carrefour'dan eskiden continent'di :) almıştım . Markası castello 76 milyon vermiştim :) Diğer bisikletlere bakıpta imrenmene gerek yok bisikletin çok güzel :)

Bisikletin hayirli ugurlu olsun, aldigin fiyat seviyesindeki alabilecegin en güzel bisiklet bu olmasi gerek. Gercekten güzel bir görüntüsü var. Allah kazasiz belasiz sürmek nasip etsin.

Senden bir ricam olacak, hangi bisiklet olursa olsun hepsi iyidir ve demir yigini diyerekde arka armotisörlü bisikletleri kücümsemesen iyi olur. Ben bunu bir hakaret olarak kabul ediyorum.
Bana bisikletinin agirligini söylersen sana fullylerin nekadar hafif ve demir yigini olmadigin göstermek isterim.

@murat cömez

tabii ki pedalı, tekeri dönen tüm bisikletler iyidir. Benim kimseyi küçümseme, hor görme gibi bir amacım yok olamazda zaten. Yanlış anlaşıldıysam affola.
Apartmanda oturduğum için bisikleti balkona koyuyorum bu yüzden de 2 kat çıkarmam lazım geliyor. O yüzden çift süspansiyonlu bisikletler oldukça ağır bu yüzden onları almayı düşünmedim.
Dediğim gibi bir yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim.

@Çağdaş A.

inceleyeceğim. Teşekkürler.

@S.Duran

Öncelikle güzeldileklerim icin kendime tesekkür ederim. :) :) :)

Ben kücümseme, hor görme ve hakareti kendi üzerime alinmadim alinmamda, tamamem bisikletletler icin söylemistim. Yinede bisikletinin kilosunu cok merak ettim. Benim icin bir tartarmisin?

Hayırlı olsun güle güle kullan bisikletin gayet güzel tipi falan bol pedallar

@murat cömez

hocam ben 52 kiloyum. bisikleti de elimde tutarak çıktım tartıya. 65 gösterdi. Yani 13 kilo. Ama tartı dijital değil, ayrıca ortasına bastığımda vs. daha çok gösterdiği oluyor. Sapıtıyor yani. :) O yüzden tam doğru olmayabilir bu değer. Fakat 3 aşağı 5 yukarı bu civarlardadır diye tahmin ediyorum.
Zamanında arkadaşımın 20 kiloluk bisikletin bindiğimi de biliyorum. Sen mi bisikleti taşıyorsun bisiklet mi seni belli değil.

güle güle kullanın fiyatına göre süper bisiklet... keyifli sürüşler

Güzel bir bisiklet hayırlı olsun bol pedallar. Bence hiçbir bisiklete demir yığını denilmemeli kötü olsada sonuçta seni taşıyor :)
Bu arada bence kilit olarak daha kalın ve kaliteli bir şey almanı öneririm.
Bende de öyle kilit vardı anahtarını kaybettim. Oda bisikletin üstünde kaldı. Bir gün çıkarmak için kolları sıvadım. :) Telle falan uğraşdım olmadı. Sonra aldım elime tornavidayı. Anahtar takılan yeri kurcalayarak kilidi parçaladım sonra açıldı :) En fazla 5dk sürmüştür. Ama sadece tornavidayla yaptım :)

Söylemeyi unuttum :) O anahtar takılan yerin çok sağlam olması lazım Plastik olan yerin.

Bisikletin hayırlı olsun güle güle kullan.. Ayrıca ben 90 ların başlarında Aydın dan Muğlaya veya bazan Marmarise vitessiz ve klasik eski bisikletle gidip geldirdim tabiki zorluyordu ancak kondüsyon vardı kilo boy 1.82 ye 73 tü birde arka sepetlikte 5-10 kg yüküde sayarsak baya bi ağırlık taşımış olurdum bazanda 25-30 km gezilerde arkada kardeşimde olur onuda taşırdım, esas olan kondüsyon ve bakımlı akıcılığı iyi bir bisiklet bence, hafif bisiklet herzaman tercihimdir ama herşey demek değildir.

Sütçü beygiri deyip geçme! Elbet bir yarış atı kadar kazandırmaz ama sütçünün ailesini doyurur, kolay değil. ;) Hayırlı olsun, İstanbul Anadolu sahil yolu için işini çok rahat görür.

kardeş sütçü beygiri diyerek geçme bide forumda herkezde kron bianchi vb. şeyler var diyorsun onlarında eskilerde 50-100 tllik bisikletleri vardı eğer hedeflersen onlardan bir tanesinide alırsın ben 9,10 yaşımdan beridir hurdacıların merkezleri oluyor sanayilerde filan oralara gidip 5,10 tlye çürük yürümeyen bisikletleri alır onlara 100,150 tl para harcayıp sıfır gibi yapardım mahalledeki en iyi bisikletten bile daha iyi olurdu tabi artık büyüdük toplama bisiklet filan işe yaramadığı için şimdide bir bisiklet almaya karar verdim bütçeyi bayabi yükselttim 1000 tl civarında imzadada olduğu gibi 'hiç bir şey imkansız değildir' (tabi imkansız olan şeylerde yok değil :D :D :D )

Geri