Scudo Sports

İşte benim kron xc 1000

Scudo
bisikletin oldukça güzel. ayrıca cidden barendlerin çok farklı. mutlu günlerde sürmen dileğiyle

bayılıyorum bu kadrodaki kertenkeleye, sanki farklı bir güç katıyor gibi geliyor, kazasız sürüşler çok güzel

• Beğen
Tepkiler: çağdaş
benimde ilk dikkatimi çeken sele borusunun rengi oldu.XC 1000'in orjinal sele borusu mu o? Barendler de güzelmiş.güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: çağdaş
@ondert

xc 1000 in orjinal sele borusu değil orjinali sanırım zoom du.Şu an üztünde ki de alüminyum ama.

@rantipole

Amartisörlerden oldukça memnunum kasislerde bir sorun yaratmıyor sertlik ve yumuşaklık özelliği var idare ediyor.

@gokhancan

sele borusunun fiyatını soruyorsanız inannın bilmiyorum.Ama kron xc 1000 sıfır fiyatı en son 610 ytl sanırım.:)

@wolverine76

Öncelikle formumuza hoşgeldiniz çok teşekkür ederim.

@Tech. Türk

arkadaşlar Barendlerde inanın marka model felan yok acilen barende ihtiyacım vardı ve bir bisikletciye gittim aldım çiftini sadece 5 ytl'ye aldım barendler alüminyum oldukca hafif hemde kullanımı çok rahat içerisindeki boşluğa elinizi geçirdiğiniz zaman daha güvenilir bir sürüş imkanı sağlıyor.

@çağdaş

Ben olsam elimi sokmazdım oldukça tehlikeli olur dengeni kaybedersen yada düştüğün zaman Allah korusun...

Geri