Scudo Sports

işte benim giant ATX pro 2009 um

@eray akyol

O da güzel ve hafif bir malzeme.Ama bence daha etli bir amortisör seçmen daha mantıklı olur."32 mm gibi."Reba da güzel olur..;) Uygun fiyat'a bir çok ürün var.Alabilmen dileğiyle.

Şöyle bir model de önerebilirim.:rolleyes:

(link)

Scudo
Hayırlı olsun. Sele değişimi gayet iyi olmuş. Sele ayarı da öncekine göre yerinde gibi. Kazasız sürüşler...

hayırlı olsun renkleri çok güzel güle güle kullanın.

çok teşekkürler umarım sizler istediklerinizden daha iyilerine sahip olursunuz

aslında V frenden pek vazgeçme gibi bir niyetim yok V fren pivotu da olmalı alacağım maşanın

Giant marka kardeşim :) şaka bir yana adamlar anlıyor bu işten.. bir çok markanın kadrosunu giant üretiyor ve adamların teknolojisi cidden üstün. hem çok da sağlamdır bu kadro. nice kazasız belasız pedallamalara :)

gülüm gerçekten çok iyi bir bisiklet ortaya çıkmış ama nedense yine karbon almışın sele borusunu bu bisikletin ilk karbon parçası olmuşşş :D ve yine sele çok yakışmış bu arada adi bakalımm daha neler bekliyoruzzz :D Kazasız bol pedallamalar dileğiyle

@Sercan Balcı

barendler de karbon gülüm haksızlık etme :D tekrar ellerine sağlık çok yardımın dokundu toplarken. çok sağolasın. hep beraber pedallamak dileğiyle

Hayırlı olsun.Sağlam bir giant.Kadronun görünümü de şahane.Güle güle kullanın.

Valla bende Emre NAKİPOĞLU... Bu bisiklet güzel ancak artık temelde eksiklerimiz jant seti sele borusu sele kaldı... Sonra bakıcaz tekrardan bisiklet güzel oldu... Umarım daha da iyi olucak

@Emre Nan

emrem ikinci sayfaya bakarsan sele ve sele borusunu da değiştirdim zaten. jant setini de ayın 5 inde ön grubu bir dahaki ayın 5 inde de arka grubu istiyoruz Allah ın izniyle :)

Geri