Scudo Sports

İşte Benim Demir Yığınım

Scudo
Coşkuyu verdinmi pedala bisikletin ivmeleniyormu ?
O zaman o demir yığını değildir.
İyi günlerde kullan....

• Beğen
Tepkiler: Karakartal Platton
pek memnun degilsin galiba.ama güzel duruyo.güle güle kullan...

Ver çoşkuyu :) önemli olan tekerlek dönsün istediğin yere gidebilirsin...

kazasız belasız kullan yeter:) hoş bisiklet..

@ÇARŞIIIIIIII PLATOON

:eek: abimi:D :D :D epey güldüm çarşı.Derya Abiylemi karıştırdın bilmiom.neyse memnunsan sorun yok.en iyisi hiç bitmez çünkü.teknoloji hep gelişiyo...;)

Sen bisikletine nasıl davranır nasıl hitap edersen ona nasıl ilgi gösterirsen oda sana aynısını verir bunu unutma;)
Sen hep sev bisikletini demirde olsa ağırda olsa;sen hep temiz tut hep bakımını yap bak bakalım sana diğer bisikletleri aratıyo mu?

bende bianchi kullanıyorum belki görmüşsündür benimkide nerdeyse 17.5kg ama ben onu her zaman seviyorum ve beni hiç bir zaman yolda bırakmadı saolsun... Sende aynısını yap farkı hissediceksin;) Ayrıca ağır olmasının avantajlarıa var kaslarını daha çok geliştirirsin ilerde daha hafif bir bisiklet aldığında çok rahat edersin...Bu bisikleti kendini geliştirmek için kullanman en iyisi..

Birde bisikletinin ne olduğu değil senin onu ne olarak gördüğün önemli...

• Beğen
Tepkiler: Karakartal Platton
@ÇARŞIIIIIIII PLATOON

ALTERNATİF GÖRÜŞ:
Bisiklet hafifleşip sürüşü kolaylaştıkça, artık bisikleti sen sürüyor olmazsın. O gidiyor olur.

Bence o demir yığınını eskitmeden değiştirme... Harcadığın parayı amorti etmeden inme üzerinden.. gez toz eskit o tankı... O zaman en sağlıklı sen olacaksın.. bisikletin değil..

Çok insanlar bilirim,
bisikletleri kendilerinden daha sağlıklı..
bisikletleri duvarda asılı,
Bisikletleri hep bakımlı,
Kendi damarları ise tıkalı..
Bacak kasları paslı.

:) :) :)

kazasız pedallar dilerim güzel bi bisiklet eşiminde aynısının tıpkısından var 3 seneden beri tek bir sorun çıkarmadı tek derdi baya ağır olması ama dedim ya sağlam hiçde fena değil güle güle kullan saygılar sunarım

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
çarşıııcım kızma ama sen daha iyilerine layıksın :( inşallah en kısa zamanda olur yada bu işin prof . ü Berkay gibi modifiye edersin cillop olur .;) . ileride kodroyu da değiştirirsin . sonrada geri toplarsın ve keyfin geldiği zaman şöyle bir selesini okşar biner gidersin .:)

Bence bisikletin ne olduğu önemli değil bir anım var anlatayım belki katılırsınız;
geçen hafta bostanlı sahilde kaykay bpistinin oraya gittim kimler var kimler yok diye 3 kişi vardı ve ne bısıklet nede kaykay vardı bıraz muhabbet falan kanımız ısındı msnlerimizi aldık falan .
gitmeye yakın biri geldi bisikletle altındaki bisikleti görüceksiniz hanı 150 milyona satılan vitessiz kadroya direk bağlı frenleri olan bir bisikletle geliyordu meraba gencler falan dedı durdum o abiylede muhabbet ettık sonra bakın bıraz hareket yapıyım dedı o bısıkletle rampalarda yuvarlak cızdı falan ben korktum ufak bır hareket olmasına ragmen(hatta sayılmaz bıle) sonra baya bir gerildi hızlandı hızlandı ve
o en buyuk en yuksek olan rampadan atladı havada 180 dondu ve geri rampaya indi
benım agzım acık kaldı sonradan öğrendim abi eski BMXcıymıs ama cok guzel yaptı bir de o bisikleti düsünürsek muhtesemdi:D

kaldıkı senın bısıkletın gayet guzel bır bısıklet zamanla once parcaları değistir sonra da kadro alırsın tabı hemen de yenı bır bısıkletde fena gitmez:D

Geri