Scudo Sports

İşte Bayanlara Ofsaytı Anlatmak Bu Kadar Kolay

Mustafa Ali MERİÇ

Aktif Üye
Tepki
98
Bisiklet
Carraro
Ucuzluktaki super cantayi almak icin Mango'ya girdiniz.
Sadece bir tane kalmis o da kasanin (kale) hemen yaninda.
Ama bu cantanin tek taliplisi siz degilsiniz!
çantayi gözune kestiren diger bir musteri (rakip oyuncu) de sizin hemen yaninizda bitiveriyor.
Ikiniz de durumun farkindasiniz ve hizla kasaya (kaleye) yoneliyorsunuz.
Tam o esnada; biraz önce bluz aldiginiz Zara'da ödemeyi yaptiktan hemen sonra calan cebinizi cevaplamak icin cuzdaninizi cantaniza koymadan arkadasiniza verdiginizi ve onda unuttugunuzu fark ediyorsunuz.
Bir yandan kasaya dogru kosarken diger yandan da elinizi havaya kaldirarak arkanizda kalan arkadasinizdan cuzdani (topu) istiyorsunuz.
öyle bir durumdasiniz ki rakibinizin gerisinde kalirsaniz kasaya daha uzak kalacaginiz icin avantajinizi kaybedeceksiniz ama eger arkaya gecmezsiniz arkadasinizdan uzak kaliyorsunuz ve arkadasiniz da o kalabalikta size cuzdaninizi firlatamiyor hersey bir an meselesi.
Bu durumda yapmaniz gereken rakibinizin arkasina gecip cuzdani (topu) almaniz ve cuzdani ele gecirdikten sonra rakibinizi gecmeye calismaniz.
Iste ofsayt bu.
Top sana atildigi anda kaleye rakibinden daha yakin olamazsin.

Bulduğun site alıntı yapmış bende ondan alıntı yaptım.

• Beğen
Tepkiler: toprakec
Scudo
Bu kadar zahmete girmeye gerek yoktu:)...Yazılanları anlamak çok karmaşık geldi bana...Ama ilginç..

@:_pesimist_:
bende onlardan birisiyim, ayrıca en sevmediğim sporda futbol ve ayrıca neden hala herkesin bir takım tutması ve bu terimleri bilmesi gerektiği düşünülür anlamış değilim :cool:

@lepidoptera

Daha basit bir dilde anlatılabilinirdi bence de cok karışık :eek: ama güzel saol

play station 2 oynayın offsayta dusun tekrarını ve nasıl dustugunu gosteriyo anlamamak mumkun degil :)

@zafer sidal
saygısızlık gibi anlama ama bisiklet nasıl bir sporsa ve sen bunu severek yapıyorsan onlarda futbolu severek yapıyor. hem EURO 2008 de Türk Milli Takımının Ülkemizi nasıl temsil ettiğini ve bizim ülkemizi dünyada nasıl konuşturduğunu haırlatmak isterim saygılar....;)

@.::ELEKTRİK::.

Sadece bu anlatayor..İlk paragraf saçma bi yazı..

:)

ben futbolu ne kadar sevmesemde onun bir spor dalı olduğunu inkar edemem ve futbolu svenlerede saygı duyarım çünkü herkesin kendi seçimi benim demek istediğim sadece futbolu zaten sven kişiler bu terimleri bilir, eğer bilmiyorsa zaten futbolla alakası yoktur neden bu şekilde zorla anlatılmaya çalışılıyor ben ondan şikayetçiyim:cool:
saygılar...

@zafer sidal
tamamda ben ona laf etmedimki ben: """bende onlardan birisiyim, ayrıca en sevmediğim sporda futbol ve ayrıca neden hala herkesin bir takım tutması ve bu terimleri bilmesi gerektiği düşünülür anlamış değilim"""
bu sözlerinize laf ettim;)

bir önceki mesajımla aynı kapıya çıkıyor ve siz hala nesine laf ediyosunuz anlamış değilim ayrıca bunun tartışmaya dönüşmesini istemiyorum :boese157: iyi forumlar

bende onlardan birisiyim, ayrıca en sevmediğim sporda futbol ve ayrıca neden hala herkesin bir takım tutması ve bu terimleri bilmesi gerektiği düşünülür anlamış değilim

Evet! Bu benim... İki farklı türk takımının maçı beni neden heyecanlandırsın?
Sivasspor-fenerbahce macında arkadaslarımın yarısı fenerbahceyi tutuyor. Nedeen?

Ofsaytın ne oldugunu da yeni öğrendim...
Anlatım güzeldi, teşekkürler :)

hiç bu kadar zahmet etmeyip sinirlenmeden uygun bir dille direk anlatsalar emin ol hepimiz anlarız.

Geri