Scudo Sports

İşte almayı düşündüğüm bisiklet: "CUBE 2012 Analog 29er"

sadece kendi fikrimi söylüyorum güzel görünüyor ama fiziksel özelliklerinize göre nasıl kadro ölçüsü idealleştiriliyorsa bu 29 larda da aynı şey geçerli olacak yani sürüş kolaylığını denemediğim için bilemem ama sağlanan avantajlar tamamen profesyonelliğe yönelik sonuçta bir arazi şartlarında kendinizi ne kadar zorlayabilirsiniz ya da bir asfaltta bunların basit çözümleri mevcut zaten sadece paraya bakar asfaltta en iyi sürüş için yol bisikleti ayrı alınır arazide ise full kullanım için full süspansiyon bir dağ bisikleti ama bu bisiklet ikisini yerine getiren bir bisiklet değil bence...

Scudo
Dağ bisikleti tadında bir yol bisikleti, zaman zaman araziye çıkma sevdası karşıma 29er bisikleti çıkardı. bazı yerlerde okuduğum kadarıyla 29er 17" kadro ile 26er 17" kadronun yüksekliğinin aynı olduğu belirtiliyor. Bu yüzden bu bisikletin 17" kadrosunun fiyatının düşmesini bekleyeceğim.

Deneyimlerinizi ve düşüncenizi esirgemediğimiz için teşekkürler.

ben 28 kullanıyorum, o bile bana sanki bir canavarı kontrol ediyormuşum edası veriyor, 29 u nasıl olur bilemem:)

kısa bir süredir, 29 inch mtb kullanıyorum (salcano) 26 ile karşılaştırınca manevra yeteneği zayıf, arazide sert tırmanış ve sert inişlerde başarısız.
ancak bozuk yol ve engel geçişileri daha üstün, uzun yolda da başarılı görnüyor. ayrıca salcano 19 inch kadroda yanlış aynakol attırıcı seçmiş (deoreni bir madeli) tekere sürtüyor, değiştirmek zorunda kaldım.

29 bisiklet ile deneme sürüşü yapmanı tavsiye ederim. kron xc500 den sonra 29cube, eşekle - deve kıyaslaması gibi olacağını düşünüyorum.

evet güzel bisiklet..ama büyük bu arada ben de 24 inç mtb var mı onu merak ediyorum tabi marketlerde satılanları kastetmiyorum...

bisiklet hakkaten güzelmiş ama bir de şuna bak bu daha orantılı duruyor. biraz pahalı olsa da muhtemelen daha başarılıdır..
http://img337.imageshack.us/img337/968/superbowtrail.jpg

@FIRAT EMRE KARAMUTLU

Bence Cube daha iyi. ;) Ön ve arka tekerlr arasındakimesafenin kısaolması, bisiklete atiklik kazandırır. Hele böyle büyük ölçülü teker ve kadro varken, Cube gibi kadro açılarının olması çok çok daha iyi. Ben şahsenbizzat kendim böyle düşünüyor. :p

Teşekkür ederim de alamadık site TR'ye bisiklet göndermeyi durdurmuş :(

@Cengiz Gökalp

Şimdi bakındım sitelerine çok fena bisikletler var ama Cube Analog 29 göremedim. Yarın bir arayayım bakalım.

Geri