Scudo Sports

İstasyon-Alacaoğlu-Çengelli-Davutlu-İnanlı-seyitler-Kayabeyli-Ovacık-Müsellim

Herşey çok güzel ama benim gibi pedalşörü neden çağırmadınız anlam veremedim :) Gökhun bir ara uğrayında babaeskiye ; kırklareliden bir arkadaşla tanıştık adı sezgin. KRON marka aleti var. Sizlerle de tanışmak istiyor. Uygun bir zmaanda gelinde tanışalım. Bisikletçi bir dostumuz daha olsun. Neyse lafı uzatmayım. Tekrar herkese teşekkürler; ayaklarınıza sağlık...

NOT: Umut msn de hiç yoksun. Görüşemiyoruz. :))

Scudo
Sevgili gençler...
Çok hoş bir tur,güzel bir güzergah..Anneanne ziyaretleri..güzel fotoğraflar..
Tebrik ediyorum.Kasklar da geliyormuş o zaman daha da güvenli olacak turlarınız. Aman mıcırlara dikkat..!! Bu kez ucuz atlatmışsınız.Her zaman bu kadar şanslı olmayabilirsiniz. Sizler daha nice turlar yapacaksınız.Öncelik sizlerin güvenliği lütfen dikkat.Size sağlıklı güvenli keyifli turlar diliyorum.Yeni turlarınızı heyecanla bekliyoruz..Hoşçakalın..

teşekkurler kasklar gelıyor abı ınsallah yarın yada ondan sonrakı gun alırız performans bısıklekten sadun abı sagolsun yardımcı oldu kendısıne tşkr edıyrm

ALi çok uzun yol degıldı ama guzel yerler dogayla ıc ıce bı karadenız gıbı olamaz tabıkı ama buralarda guzel mesafe cok olmasa da ruzgar yordu bızı

Merhaba.
Yahu ArkadaŞlar Ben Sİze Darildim.İnsan Seyİtler KÖyÜne Gİdİpte İkİ Karede Olsa KÖy Meydanindan Bİr GÖrÜntÜ Koymazmi? Tamam Ufak Bİr KÖy Ama Nolur Koysaydiniz?
Olmadi! Ben Sirf Seyirler Turu Yapip Koyumun Resimlerini Arkadaslarla Paylasayim.:)neyse Yİnede GÜzel Tur OlmuŞ.ayaklariniza SaĞlik.

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
geçen gün trakya haritama baktım 70 üzerinde köy il ilçe gezmişiz oranın dibinden geçtik :D benim babamda alacaoğlundan orayada gideriz kısmetse

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
Geri