Scudo Sports

İstanbul'un Simgesi E8000

@ogulcanislim

Pardon ama bu konudan tam olarak beklentiniz nedir, bilelim de ona göre davranalım?...
:rolleyes:

Scudo
Zamanında 2008 de olduğu gibi TCDD nin sitesinde bu trenlerin durumunun ne olacağına dair anket gibi bir şey olmuştu. Ve o zamanın ilgisizliğiyle hiç bir şey olmamış, trenler fotoğraflardaki yerlerini almışlardı. Benim, ve bu trenlere gönül vermiş arkadaşlarımızın isteği; bu emektarları tekrar yaşatmak (istanbuldaki bisiklet yolu nasıl organizasyonlarla, anketlerle geri kazanıldıysa öyle). Ve büyük ihtimal yakın zamanda tekrar bu trenlerin ne olacağıyla ilgili bir anket benzeri etkinlik olacak. Benim amacım bu tür etkinliklere bu gibi yerlerde örgütleşerek destek vermek.
Bu konuyla ilgili size bir link atacağım sanırım başka sitelerin linki verilmiyor. Orada da bu trenler hakkında söylediklerimi de kapsayan bu trenleri seven arkadaşların yazdığı-biraz uzun- bilgilendirici yazılar vardır ilgilenirseniz;..

@ihtiyar

Biraz geç oldu ama sanırım ALSTOM firması hala var;
(link)

@muratcolakoglu

enaz 1500 defadeğiştirilmiştir bunun aksamları ben 25 seneye yakın kullandım bu trenleri, ,,eskiyi atma huyumuzla alakalı bir durumu yok bu trenlerin ,zamanı çoktan geldi ve değiştirilmesi gerekiyordu neyseki değiştirildi,uzun süre binenler daha iyi anlar yazdıklarımı,,ama sanırım yeni metro ve aptalca düzenlenmiş otobüs hattı yüzünden bu yeni trenlerde tarih olucak

@muzo

Muzaffer bey, sorun trenlerin seferlerden alınması değil, hoş trenler seferlerde olsa bile günümüzdeki trenler gibi kondisyonda olmadıkları malum. Amaç sefer sayıları az da olsa nostaljik bir gezi kii trenler sadece seferlerden alındıklarıyla kalmıyor, bir kenara atılıyor tıpkı bir çöp gibi. Asıl sorun olan bu.

Geri