Scudo Sports

İstanbulun karnı yarıldı.

@c. kırmızı

kişisel fikrim, az ve öz, tam olmuş : )))

bu arada fotoğraflar da güzelmiş arkadaşlar, ellerinize sağlık :)

Scudo
Ankarada da 15-20 dk dır başladı. Mübarek yağmur damlasından çok gök gürültüsü vardı şimdi yağmurda iyice arttı. Amman artsın ( kontrollü ve zararsız olur inşallah ) susuz kalmayalım ve son olarak dışarıda kalan , çalışan ve gezmede yakalanan herkese allah yardımcı olsun.

@Turan Babacan
Küçük gibi gözüken, büyük bir ayrıntı.

Bayrampaşa forum istanbul'un arkadasında decathlon mağazasında galiba bisiklet eldivenlerine bakarken bir anons duyduk arkadaşımla. anons şöyleydi : "Mağazamızın önünde duran bisikletin sahibi danışmaya gelmesi önemle rica olunur..." yağmur+fırtınadan sonra dışarı çıktığımızda bisiklet kilitlendiği tarafın aksine yatmış bir şekilde duruyordu. Anlaşılan fırtına güzelim bisikleti bir o yana bir bu yana itelemişti...

Sabahtan çıkacaktım yine başladı... :mad::confused:

şu an geçen seferki bulutlar gene geldi. sanırım aynısı gene olacak.
sabah ne güzel güneş vardı capri ve terlik ile gelmiştim işe :eek:

Yaklaşık 15 dakika önce günlük güneşlikti burası (Bahçelievler). Şimdi ise resmen akşam oldu :). Neredeyse ışığı yakacağım ve sanki gök delinmişçesine yağmur başladı..

bahçelievlerde başladıysa bağcılara az kalmıştır. ben ışık açmıyom böyle loş ve romantik pc nin ışığında daha güzel :D

E-5 e bekliyorum hepinizi Göztepe tarafinda yuzuyoruz suan :)

@Tahsin Y.

O kadar kötü mü? Birazdan yola çıkacam çıkmayayım.

şuan bağcılarda durum sakin. ama yakın çevre pek sakin değil gibi.

@Ali Uzel

(link)

@Edip Dinçer

bağcıları koymamışlar :confused:

@chn krmz

Halbuki bütün turistler Bağcılar'da :).

@Edip Dinçer

bağcılar istanbulun incisi. :D

@Edip Dinçer

Hep de hafta sonuna denk geliyor abi. :D

(link)

Adamlar kanalizasyon kapakları kapaklarını ne güzel yapmışlar. Hem araçlara zarar vermiyor. Doğru dürüst yerde çöp olmasa da kanalizasyona gidince bir şey olmaz demeyip bir de süzgeç koymuşlar.

Hafta içi hava muhalefetinden işe gidemedim cuma ha gayret giderim dedim bu seferde ofisi su basmış aksi gibi üstünede yağmur yağınca yine gidemedim. Bu havalar hiç iyi gelmedi bana.

Videolarını izledim. Dehşet. Zonguldak' ı aratmıyor yağmurları, selleri.. :)

Geri