Scudo Sports

istanbulun çatısına yolculuk aydos tepesi

bir ara dedim gelen olurmu diye ses çıkmadı avucumun içi gibi bildiğim bir yer yerlisiyim :D denebilir tek gidebilecek yer değil gibi gözükse de deli gönül ferman dinlemiyor bir delilik tırmandım gelmek görmek isteyen olursa mart ayının ilk haftası içersinde bir plan oluşturabilirim sonra malum sınavlarım olacak

Scudo
Güzel bir tırmanış olmuş. Fotoğraflar da aynı kalitede.
Eline emeğine sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: engin güner
Engin bey, çok teşekkür ederim bu sade ama güzel geziyi bizlerle paylaştığınız için. Çok güzel yollar ve orman... Fotoğraflarınız da beğendim.. Ama en çok bütün bunları yapmak için yola çıkmış olmanızı... :in:

• Beğen
1 Ay snra bende cıkmayı dusunuyorum aydos ormanını turlamayı. ben Aydosta Ertugrul gazı mh sınde oturuyorum.

Bu turu geçen gün farkettiğimde, "Ben buralardan geçmiştim temmuzda..." deyip, acaba ben de bir fotoğraf göndersem mi diye aranırken, unuttum yorum yapmayı... :D İyi de olmuş, çünkü turun devamı gelmiş bu arada... Engin bey, doğrusu fotoğrafların iyi bir makineden çıkmadığı belli ama, siz o kadar güzel bir geziye aldınız ki bizi, onlar önemsizleşti... Ve bu turu da o güzel bisikletinizle yapmışsınız, sessiz, sakin... Gönülden kutluyorum sizi... :in:

• Beğen
@Ahmet Salih Özenir

fotoğraf makinem kalite değil ama birine ayarlarını yaptırmam lazım sanyo vpc 1000 10 mp makinem var 10 mp değil 3 mp görüntü veriyor :( aldığımda da zaten 10 mp diye değil uygun olduğu için almıştım ama aksilikler hep beni buluyor
size ve diğer tüm arkadaşlara yorumları için teşekkürlerimi sunarım bir başka günde bir başka bir yere tek gitmek ümidi ile
şuan yoros kalesine gitmeyi düşündüm ama dayanırmı bisiklet bilmem neyse :D :D

Geri