Scudo Sports

İstanbul'un anadolu yakasında bisiklet bakımı yaptırabileceğimiz yerler

karatren

Aktif Üye
Tepki
111
slm arkadaslar,anadolu yakasında guvenilir ve iyi bir bisiklet tamir ustası biliyormusunuz? tesekkurler şimdiden

• Beğen
Tepkiler: suskun
Scudo
evet atillayı biliyorum, hatta sadece atillayı biliyorum,o yuzden baska bildiginiz tamirci varmı diye ogrenmek istedim (atilla bisikleti kotulemek istemem ben sadece baska secenegim varmı diye merak ediyorum)

ümraniye kazım karabekirde emek bisiklet war.gayet iyi;)

@karatren

bide seyde var çetinkayanın arkasından mahalleye doru giderken telekomun arkasindanmiydi neyse iste oralarda sora sora bagdat

evet onuda biliyorum suskun saolasın "ercan bisiklet" hiç kimseye tavsiye etmiyorum ,,ne malzeme almak için nede tamir için sakın gitmeyin

• Beğen
Tepkiler: suskun
sirkecide aslı bisiklet hariç diğer esnaflar hiç umursamıyorlar,,aslı bisiklet tamir yapıyomu acaba??

kadıköy/ hasanpaşa'da itfaiyenin yan sokağında ali bisiklet'i dene.mekanik ve akort konusunda iyidir.
sirkeci'de de aslı'yı bilmiyorum ama, pedal bisiklet tamir/bakım yapar. (aslı'nın sokağını kesen -üst geçitten devam eden- caddede)

emek bisikleti bende biliyorum yha ümraniye sondurakta bir de avşaroğlu var prof. malzeme satıyo tamiri de güzel yapıyo

tesekkurler arkadaslar bu kadar cok olacagını tahmin etmezdim

@karatren

Arkadaşım bence çok ön yargılı davranıyorsun.Ben ufakken bile Ersin abime(Ercan Bisiklet) gidiyordum.Ve yıllardır bana iyi davranıyor ve müşterilerle ilişkisi çok iyi.Diğer arkadaşlara bu bisikletçiyi kötülemeyelim.Bu arada foruma yeni üye oldum ve yeni gördüm konuyu;yani sanmayın mesaj sayımı yükseltmeye çalışıyorum.

Merhabalar, İstanbul Anadolu yakasında şöyle bir yıkama-yağlama-vites/fren tel değişimi yaptırabileceğimiz yerler nereleridir?
Fiyat konusu özellikle çok uçuk rakamlar duyuyorum 150tl civarında oluyor bu tarz işlemler(ilaveten yok vites-fren ayarlarının yapılması yok hava basıncı kontrolü)

Caddebostan Strada bisiklet: Genel bakım 150tl (Genel ayar kontrolü-yıkama-temizleme-yağlama)
Delta bisiklet: 150tl
Bisiklet Sepeti: 150tl
Atilla Bisiklet: 150tl

Bostancı Bisiklet Sepeti

anadolu yakası pendikdeyim evimin terasında kendimin ve arkadaşkarımın bisikletlerin bakım ve ufak tefek onarımlarını yapıyorum herşeyden önce bu işi severek yapıyorum, fren vites kablolarını söküp kabloları yağlarım balataları temizlerim zinciri söküp mazota yatırırım rublenin bütün aralarını temizlerim ön arka vites attırıcıları komple söküp purleyler dahil mazotla yıkarım kadroyu komple sabunlu suyla yıkayıp kuruladıkdan sonra fren vites ayarlarını yapıp tertemiz teslim ediyorum bunların fiyatı 70 tl inanın bisikletciden daha temiz ve düzgün çalışıyor beğenmesseniz ücret almıyacağım hepinize bol pedallar,. Ha bu arada bütün bakım malzemeleride bana ait....

Bu arada şunuda yazayım 150 lira çok ciddi bi rakam bu paralara detaylı oto temizliği yapılıyor, yazık para kolay kazanılmıyor bisikletcide en fazla üç saat uğraşıyorlar 150 lira çok uçuk bi rakam

Bike and outdoor
Atölye 24,5
Bisiklet Sepeti
3'ü de işini iyi yapan, aklınızın kalmayacağı yerlerdir :harika:

@ppidpi

Bu firmalar , islerini layikiyla yapan firmalar , ilaveten "bisiklet cumhuriyeti" de var , onlarin da fiyatlari da bu segmentte.
siz de belirtmissiniz , tum bisikleticilerin fiyatlari ayni ; dolayisiyla , siz bu konuda ne bekliyorsunuz anlayamadim?

Geri