Scudo Sports

İstanbullular haydi yarışa.

Bora TİRKİ

Forum Bağımlısı
Tepki
1.865
Bisiklet
Specialized
Bu hafta sonu yarış organizasyonu var.

Bisiklet il Temsilciliğinin 2009 yılı faaliyet programında yer alan Haydarpaşa Lisesinin 75. Yılı kutlamaları nedeni ile düzenlenen Bisiklet Yarışları 21 Haziran 2009 Pazar Günü 08.30 - 13.30 saatleri arasında Kadıköy Bostancı Sahil Yolu Suadiye Hoteli önünde Dağ bisikleti kriteryum yarışı yapılacaktır ..

Program :

Bayanlar : 19 yaş üstü = 09:30 İmza - 09:45 Start ( 1 Km x 5 Tur )

Genç Erkekler : 16-24 yaş arası = 09:45 İmza - 10:00 Start ( 1 Km x 6 Tur )

Büyük Erkekler : 24 yaş üstü = 10:00 İmza - 10:15 Start ( 1 Km x 8 Tur )

Ödüller :

Bayanlar ve Büyük Erkekler

1-) 300,00 TL

2-) 200,00 TL

3-) 100,00 TL

4-) 50,00 TL

Genç Erkekler

1-) 200,00 TL

2-) 150,00 TL

3-) 100,00 TL

4-) 50,00 TL

NOT : Yarışa sadece İstanbul Ferdi ve Kulüp Lisansı olan sporcular katılabilecekler ....

Dağ bisikleti ile asfaltta yarışmayı bekleyenler için..

Kendinizi gösterme ve sınama zamanı..

Scudo
evet çok eylenceli geçecek hissi vat içimde sahil yeri ya inşaallah izleyicide çok olur herkese şimdiden başarılar

Redbull gibi sıradışı ve ilgi çeken organizasyon düzenleyen firmalar bunu daha önceden nasıl düşünemedi ki :) Mtb ile yol yarışı :D Neyse fazla yermeyeyim. Bunun bile bisiklet sporcularına katkısı olacağına eminim. Sonuçta o ödüller yine antrenman yapan sporculara gidecek ve o parayı yine yaptıkları spora harcıyacaklar :)

Biz Ankara'da özellikle geçen sene çok kez bu şekilde yarış koştuk. GSİM'nin düzenlediği bu tarz yarışlar özellikle yeni spora başlayan gençlerin yarış camiasına kazanılmasında çok önemli yere sahip. Dağ bisikleti ile yolda kriteryum ilk başta sıkıntılı gibi görünsede aslında çok eğlenceli :)

Nasıl lastik takacağımıza karışmıyorlar değil mi :p

illa bi klüp lisansınız olmasına gerek yok istanbul içi ferdi lisanslarda yarış için geçerli bi yerden bi bisiklet bulup gelin gelebilşirseniz :D

ferdi lisansımızda yok :D

hafta ıcı cıkartıcaz artık ilerki yarışlar için

naapalım bızde gelır seyrederız :eek:

@Zuhâl

Zuhal merhaba

Evet,yarış dağ bisikleti ile koşulacak.:D

Ama asfalt olması senin hoşuna gider diye düşünüyorum.

Ne de olsa asfalt seviyorsun.

Kriteryum yarışı.

@fatih gül

FAtih bu yarış aylar önce belli olan yarışlar değil.

Son dk çıkan bir organizasyon.

Yoksa bilirsin ki ben haberi duyduğum gibi yazarım.

Yarışın haber tarihini okuduysan senin istediğin 2-3 gün içinde.

Sen yarışa hazırsın,merak etme.

Görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: fatih gul
Program :

Kayıtlar : 08:30 - 09:05 arası

Bayanlar : 19 yaş üstü = 09:30 İmza - 09:45 Start ( 1 Km x 5 Tur )

Genç Erkekler : 16-24 yaş arası = 09:45 İmza - 10:00 Start ( 1 Km x 6 Tur )

Büyük Erkekler : 24 yaş üstü = 10:00 İmza - 10:15 Start ( 1 Km x 8 Tur )

Ödüller :

Bayanlar ve Büyük Erkekler

1-) 300,00 TL

2-) 200,00 TL

3-) 100,00 TL

4-) 50,00 TL

Genç Erkekler

1-) 200,00 TL

2-) 150,00 TL

3-) 100,00 TL

4-) 50,00 TL

NOT : Yarışa sadece İstanbul Ferdi ve Kulüp Lisansı olan sporcular katılabilecekler ....

Dağ bisikleti ile asfaltta yarışmayı bekleyenler için..

Kendinizi gösterme ve sınama zamanı..

• Beğen
Tepkiler: ErkanEmanet
Bora kaptan paylaşım için teşekkürler.Yarın inşallah orada olacağım.Lastiklerimi taktım son kontrollerimi yaptım yarına hazırım.....

Ferdi Lisans veya Kulüp Lisansı şartı bana biraz saçma geldi.Sanki İstanbulda çok bisiklet kulübü varmış gibi birde dalga geçer gibi yarışa lisanslı olmak şartı koymuşlar.

Bisiklet İl Temsilciliği,Gençlik Spor İl Müdürlüğü böyle günü kurtaracak,bisiklet sporcularını 1-2 günlüğüne memnun etmekten öteye gidemeyecek organizasyonlar düzenlemek yerine geleceğe dönük ciddi adımlar atmalılar.70 milyon nufüsa sahip bi ülkedeki 15 milyon insanın yaşadığı şehir olan İstanbul'da bisiklet kulüpleri açılmasını sağlamalılar.Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş,İstanbul Büyükşehir BelediyeSpor,İstanbulspor,Kasımpaşa gibi İstanbul'un önde gelen spor kulüplerini 'Bisiklet Şubesi' açmaları yönünde teşvik etmeli yada kendi bünyelerinde kulüpler açmalılar.

Yarışa katılacak arkadaşlara başarılar..

freekartal dostuma katılıyorum şu saçma sapan yarışlarda bir de lisans istemiyolarmı cinlerim tepeme çıkıyor avrupada hemen hemen koşmadığım maraton(42,195 km) kalmadı bir allahın kulu lisans sormadı benden de katılacaklara başarılar

Geri