Scudo Sports

Istanbul'dan esenköy

The UGUR

1317-P.8
Tepki
2.033
İsim
Ugur
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhabalar. İstanbul'dan Esenköy'e bisikletle gitmek gibi bir niyetim var. Yenikapı'dan feribot yapmak yerine, doğrudan karayolu istiyorum. Yol böyle seçilince, rota'da Osmangazi köprüsü çıkıyor ki sanırım o da bisiklet'e yasak. Hal böyle olunca, feribot kalıyor geriye ve bu durumda, doğrudan esenköy'e gitmek yerine Yalova'ya gidip, oradan da esenköy'e süreyim diyorum. Ne dersiniz? Siz ne yapardınız? Yanına kesin al diyeceğiniz bir şey(ler) var mıdır? Yanımda 1 iç lastik, levye, pompa kesin olacak.

Şimdiden teşekkürler!

Scudo
İstanbul'da neredesiniz? Darıca'dan arabalı vapurla Topçular'a geçebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Böyle rotalar çıkarırken mutlaka strava kullanın.
Yoksa hüsran işten bile değil...

• Beğen
Aynı rotayı bende yapmak istiyorum. Esenköydende ileriye Mudanya'ya kadar. Daha önce süren arkadaşlar bilgi verirseniz seviniriz.

Merhabalar ayni hedefi 1.5 ay önce bende yaptim çok zevkli idi. Ben feribot ile yalovaya gitmeni tavsiye ederim oradan da esenköye dogru gidersiniz. Ilk once eğim çok yalovadan esenköye ben gittiğim de yol çokmüştü benim rotam biraz uzun oldu o yüzden, eğer gece surüsu yapacaksaniz yaniniza mutlaka far alin. Istanbuldan direk esenköy yaninizda arkadaşiniz yoksa hıç tavsiye etmem çunku yol biraz tehlikeli. Şimdiden iyi yolculuklar dilerim.

• Beğen
Geri