Scudo Sports

İstanbul'dan çıktık yola..

@anzolot hocam çok ilginç olmuş gerçekten... Kıskançlık olabilir ve gerçekten de ayıp etmiş eşya bakımından çünkü az bir yük yok. Tamamen memnun olması gerekirken ve iyi oldu kafamız rahat eder derken böyle davranması elbette kıskançlık olabilir hocam. Hayırlısı her şeyin bazı insanları hem anlamak hem de anlatmak gerçekten zordur. Umarım daha iyi turları da dinleriz sizden. Cevap vermenizden dolayı da teşekkür ederim. İyi günler.

• Beğen
Tepkiler: anzolot
Scudo
Sondaki tatsız kısım haricinde en azından yolculuğun kendisi çok keyifli olduğu belli, güzel bir yol macerası olmuş :harika: Ama tekerlerin asfalta yapışacak kadar sıcak olması gerçekten ürkütücü; Ağustos sonu olmasına rağmen :eek: Benim 1-5 Ağustos arası 5 gün boşluğum var ama güneye doğru gitsen deniz vb. için hava aşırı sıcak olur, Karadeniz'e doğru mu gitmek lazım?? Ne zaman nereye gitmek lazım bilemedim şimdi :D :kötü:

• Beğen
bence finalde yaşanan gerginlik, kıskançlık değil.. bu gibi turlara katlanmak kolay değildir..
adam psikolojik olarak tükenmiş ama geri de dönememiş.. bitse de gitsek moduna girmiş inceden..
turdan sonra hiç görüşmeme nedeni de bunu açıklıyor..

@Devenez ce que fotoğraflardan ilkinde kamp yaptığımız alanda çekmiştim. Bandırmadan saat 10’da hareket edip akşam saat 6-7 gibi balıkesire ulaştığımızda yüzüm soyulmuştu, sonraki günlerde Bodrum’a varana kadar 5 gün boyunca 3 kere daha soyuldu. Yukarıdan gelen güneş ayrı asfalttan yansıyan ayrı sorun ama her saniyesine değdi, şimdiki düşüncem çok küçük bir çanta içi bir iki tişört bir şort, bir acil durum çadırı avuç içi kadar oluyor zaten, yemeği yolda hallederek az bir malzemeyle yol bisikletiyle ilerlemeyi düşünüyorum olursa eğer aynı güzergahı 3 günde almayı planlıyorum

@anzolot ya senin hiç enerjin düşmez mi? Hiç moralin bozulmaz mı? Fotoğraflarında sürekli bir sıcaklık, sürekli bir pozitif gülümseme. Anlatımın desen keza öyle. İnsanın canını çektiriyorsun resmen. İnsan istemese bile seninle tura çıkası geliyor. Sırf şu pozitif enerjiyi hissedebilmek için. Dışarıdan bakınca çok girişken, konuşkan ve geyik muhabbetini seven bir simân var :) Allah neşeni bozmasın, tekerine taş değmesin. Keyifle takip ediyorum seni :)

Çok teşekkür ederim @chuck_schuldiner genel olarak pozitif biriyim, deneyimlediğim geziyle olsun paylaştığım fotoğraflarla olsun keyfe ortak edebildiysem ne mutlu bana. Bir gün zaman uyduğunda neden olmasın pedallamak isterim bende :)

• Beğen
Tepkiler: chuck_schuldiner
Nasıl yani tura beraber çıkıp beraber tamamlamadınız mı arkadaş satış mı yaptı olay nedir anlamadım?

• Beğen
okumaktan gayet zevk aldım, çok keyifli bir tur olmuş. ama sonu keşke daha güzel bitseydi.

• Beğen
@historiyst aslında şaka gibi, final şöyle oldu; Bodrum’da otele girdiğimizde tavırlıydı, ertesi günü kalkıp tek başına kahvaltı yapmış. Sonraki günlerde öğlene kadar konuşmuyor çarşı pazar yürüyüş yaparken ve gece bir iki birşeyler içerken konuşuyor, bu arada her gün kamp alanını ben topluyorum. Dönüşü son iki gün kala Bodrum’dan Çanakkale’ye otobüsle yapıp Çanakkale’den pedallayalım dedik ve firmaya zorla iki bisikleti kabul ettirip biletleri aldık, yola çıkacağımız gün sabah 10 gibi bana -ben planımı değiştirdim, başka bir yerlere uğrayacam dedi! Çıldırdım ama ok dedim, otele dönüp arkadaşın 650’lik transalpiyle yolda motosikletin önü kalka kalka kırmızı ışık dinlemeden otogara bileti iadeye gittim, akşam altı yada sekizde otobüs kalkacak bileti iade almıyorlar, müdürlerine durumu izah ettim paramı hemen iade etti. Diğer arkadaş gelirse iadesini almayın dedim o hakkını kaybetti demişti hemen gidip bir gün sonrası sabah dokuza uçak bileti aldım. Su sporlarıyla uğraşan arkadaşım vardı ve bir günü kendime ayırıp harika bir tatil yaptım.
Sonuç olarak hepsini bir kenara bırakırsam yol boyunca yorgunluk olsun, o uzaklara gidiyorum duygusunun verdiği heyecan olsun harika bir deneyimdi her pedalına her kilometresine her aksiliğine dayanılmaz popo ağrılarına rağmen değdi, o son günü kendime ayırıp deniz sefasıyla eve dönüşümü anlatamam.
Biraz uzun oldu ama yazarken sanki o günleri yaşadım :)

@anzolotPeygamber sabri bu olsa gerek :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@anzolot yok ya nasıl arkadaş o öyle... İyi dayanmışsın. Ben olsam işte kapı işte sapı der yol verirdim. Ne halt ederse etsin.
Ah ben olacaktım o elemanın yerinde ölümüne yanında olurdum. Biliyorum ki ben düşersem sen omuz vereceksin, sen düşersen ben omuz vereceğim. Bu böyledir. Koopere olmalıdır. Takım ruhu budur. Yoksa birlikte yola çıkmanın ne anlamı var. Zaten bisikletim yüklü ağırlığı taşıyorum, yoruluyorum birde senin bahsettiğin "ben tabanlı - egoist" kişinin ağırlığını taşıyamam...

• Beğen
@anzolot Önceden tanıdığın bir arkadaş olmasına rağmen böyle yapması tuhaf kaçmış ... :kötü:

• Beğen
Geri