Scudo Sports

İstanbul'dan Bursa'ya (Uludağ zirve) dağ bisikletiyle uzun tur

@Another Day in Paradise Teşekkür ederim. Çok sağolun. Tavsiye ettiğiniz rotayı çalışıp süreceğim. Ben yokuş çıkmayı çok severim. Şayet doğada varsa tadından yenmez. Videonuzu da izleyeceğim. Keyifle sürüşleri dilerim

Scudo
@Özcan güler

birde muhtemelen biliyorsunuzdur, Bursa Nilüfer Carrefour AVM yanındaki yoldan devam ederek girilen alternatif bir tırmanış rotası var.

Yiğitali (sizinde çıkmış olduğunuz) biraz daha sert.Uludağ performans yarışında da Soğukpınar çıkışı kullanılmıştı.

Videonuzda görülen Uludağ Milli Parkı na gelmeden hemen önce sağa Kestel sapağı var oradan bağlanıyor zirve yoluna.Tavsiye ederim.

@Özcan.

Mtb bisikletimi 2016'da bir yakınıma verdim. Sadece Fitness bisikletim var ve rotaya uygun değil. Yürüyüş olarak oteller bölgesinden Rasatdüzü üzerinden 3 kez zirve deneyimim var. Bugün de Uludağ'daydım biraz kar sporu yaptım. Hayatımda uzun kollu içlik tarzı birşey giyemedim üşüme olayı kötü ama bende yok..-derecelerde bile rüzgarlık gibi şeyler giyiyorum.

Sunumuyla, görsel detaylarıyla, James Cameron filmlerindekileri aratmayacak fon müzikleriyle belgesel tadında harika bir anı belgesel olmuş. Gayret ve emeğiniz için tebrikler dostum. Kar eldivenlerinin marka modelini paylaşabilir misiniz, çok sağlam duruyorlar.

@James Delaney Teşekkür ederim dostum güzel yorumun için. Onun marka model hatırlamıyorum. Foto çeksem bile bulabilme şansın yok. Baya zaman geçti üzerinden.
Önerim: '' su ve rüzgar '' geçirmemesi yeterli olacaktır. Gore-Tex® membran kaplama %100 su geçirmezdir ve nefes alır.

• Beğen
Tepkiler: James Delaney
(link)
kullanıyorum, tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: James Delaney
kardeşim gerçekten bravo pes etmemişsin güzel ve zorlu tur olmuş sonrasında hastalanmadın umarım. böylesi güzel videoları izleyince acayip gazlanıyorum doğrusu :)

• Beğen
Tepkiler: Özcan güler
Geri