Scudo Sports

istanbuldan artvine (sarp sınır kapısı)karadeniz turu 1400 km.

sevgili dostlar turumuzun tarihini netleştirdik 6 temmuz saat 16,00 lüks karadeniz otobüsüyle hopaya hareket edeceğiz,kısmet olursa hopada konaklayıp merhum kazım koyuncunun mezarını ziyaretle karadenizin gizeminde doğaya kendimizi bırakacağız,bir aksilik olmazsa ayder ve uzungöl yaylaları ile gezimize başlayacağız

akdenizlim2005
Açık Profil bilgileri
akdenizlim2005 nickli üyeye özel mesaj gönderin
akdenizlim2005 - E-Mail gönder
akdenizlim2005 - Daha fazla Mesajını bul
Ekle akdenizlim2005 ni temaslarıma

Scudo
@akdenizlim2005

Foruma yeni üye oldum ilk iletim bu konuya olsun :) Anzere yol bisikletimle çıktım. Bir daha çıkar mıyım asla :D Yol beton asfalt benim için oldukça uygundu ama dağ bisikletçileri pek sevmez öyle yolları. Tırmanış yaklaşık 40 km. Yolun yarısında Çamlıhemşin ilçesi var ve rakımı yaklaşık 300. Yani Çamlıhemşinden sonra yaklaşık 20 kmde 300'den 1300'e düşün nasıl dik bi yokuş. Ben son 10 km.yi her kilometrede dinlenerek çıktım. Birde bunun inişi var. İnerken yokuşların vehameti daha iyi anlaşılıyor çıkarken insan pek farkına varmıyor o kadar dik olduğunun. Yol baya virajlı ve iniş baya tehlikeli geldi bana. Ben inişinden korktuğum için bi daha bisikletle oraya gitmek istemem. Uzungöle bir defa çıkma girişimim oldu ama lastiğim patladı Of'tan sonra 10 km. gittikten sonra bende vazgeçtim yollar pek uygun değildi yol lastiği için.

öncelikle kolay gelsin. biz de 19-30 temmuz arası trabzon-artvin arasında bir tur gerçekleştireceiz. tecrübelerinizden faydalanmak isteriz.

Geri