Scudo Sports

istanbuldan akdenize gideceğiz bisiklet tavsiyesi

onur oner

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Kron
bugün bisiklet bakmaya gittik bütce 600 civarı daha düşük olursa daha iyi olur atilla bisiklet şehir bisikleti olur dedi yük yüklenebilir dedi unkapanına gittik orada kron xc250 önerdiler bize nasıl bir bisiklet lazım model önerirseniz sevinim

Scudo
bence tur bisikleti alın düz yoldan gidiceksiniz dimi köy yoluna falan girmeyeceksiniz

@Berkcan ERGEN

çok belli değil ama işte girersekte çok az gireriz diye düşünüyorum bende şuan dandik bi mtb var deli gibi yoruyor istanbul dışına bile çıkamam onunla o yüzden yormayacak bi model istiyorum

tahminimce yolda bile 600 tl harcanır :)
dayanıklı cabuk tamir edilebilir çok saglam bir sistem lazım diye düşünüyorum.
yoksa çok zor kardeşim. kızma bana :)

@Wincester

günlük 10 lira harcamayı düşünüyoruz 2 yada 3 hafta da dönmeyi planlıyoruz giderken yanımızda konserve tarzı yiyecekler de olacak

yolda lastik patlar yorgun düşersin kamp yapman gerekir
tamirci bulman gerekir
zincir kopar
vites sistemi arıza çıkarır
frenler heder olabilir
sele borusu sıkıntı yaratabilir
sağlık problemleri yaşabilirsin 20 gün yollarda
herşeyi düşünüp tartıp profesyonelce başlarsanız çok zevkli olabilir
başarılar dilerim.

@Wincester

olduğu kadar olmadığı kader kardeş hevesimizi baltalama :)

Carraro 702 bakabilirsiniz 620 liraya.. Daha ucuza da aluminyum kadro hiç bir şehir bisikleti bulamazsınız :)

Mutlaka şehir / tur bisikleti almalısın, dağ bisikletinden uzak dur.

Bütçeniz dahilinde kron tourer alabilirsiniz ancak oda size sıkıntı çıkartabilir, bence biraz daha yükseltip sedona 321 bakabilirsiniz, 2. el scott sportster, sub olabilir, ithal makinalar genelde daha sorunsuzdur, scott sportster la dünya turuna çıkmış bir yabancıya denk geldim hatta geçenlerde.

@onur oner
Bu cümleyle ne demek istediğinizi açıklayablir misiniz?
Türkçeye yeni bir kelime mi giri aaba?

@ender77

konuyu güncel tutmak adına update in kısaltılması

siz aaba nın ne olduğunu açıklarmısınız ?

@onur oner

Bu sizin yaptığınız nedir acaba, Ender bey hatanızı belirtmek adına kendince bir yorumda bulunmuş kendince. Türkçeyi doğru kullanalım lütfen, buna çok ihtiyacımız var...

carraro force500 önerıyorum.. Hem hesaplı hem saglam bısiklet.. liste fıyatı 610 pesın verırsen bayagı bı ındırım yaptırırsın.. indırım yapılan tutar ıle kask eldıven falan alırsın..

@Turgay AKSOY

hocam bu dağ bisikleti değil mi zorluk çıkarmaz mı bizim için sonuçta 700+ km yol yapacağız
birde kron xc250 önerdiler hangisi daha mantıklı 650 tl kron

turlara çıkan bi arkadaş bana sedona 721 önerdi tekerleri değiştirir kullanırsın dedi

Kesinlikle tur / şehir bisikleti almak lazım. MTB ile heder olursunuz yollarda.

xc250 nın gobek ve maşası saglam degıl.. frenlerı saglam degıl... gosterıslı olması sızı aldatmasın.. şehır bıskletı de olabılır yada mtb alıp bıraz daha ınce 1.75 lastıkte taktırabılrsınız..

Geri