Scudo Sports

İstanbul'daki öğrenciler tatilde tur düzenliyoruz.

m.klcts

Forum Bağımlısı
Tepki
403
İsim
Muhammed
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Yol bisikleti
malum bu hafta okullar çarşamba yarım gün perşembe cuma tatil havalar bu hafta iyiyken hazır tatil de var bi tur düzenleyelim

Scudo
Bende gaziosmanpaşadayım lise 2 ye gidiyorum

Katılabilirim gece olmazsa

@mekolac @Kubilay Koparan ümraniye dudullu ama istanbulun heryerine gelebilirim asfalt olsun yeter herkesin katılacağı saate ayarlarız

katılım yok gibi

istanbul da öğrenci kalmamış

• Beğen
Tepkiler: olympos
eğer katılımcı sayısı artarsa katılabilirim

@m.klcts Aynen bakalım güncel tutalım gelen olur muhtemelen :)

Benim yol bisikletim yok şimdilik city bike. Turlarda namaz saatlerine riayet edilmediği ve avret yerler açık şekilde katılım olduğu için genelde yanlız veya bir arkadaşımla çıkıyorum. Bu tür hassasiyetleri bulunan arkadaş varsa tanışmak isterim çünkü benim için haramlar ve hellaller bisikletten çok daha önemli

@mekolac kış vakti avret yerini açan olmaz sanırım namaz ben de kılıyorum kılmayanların da saygı göstereceğini düşünüyorum

Bence belirli bir güzergah belirlenip konu açılsa daha mantıklı olur ona göre insanlar katılıyorum veya katılmıyorum der. Avrupa'da olursa ve hava da iyi çıkarsa gelirim. Sarıyer tarafına gidilebilir.

• Beğen
Tepkiler: Yuppata
@Berke inasanları güzergaha uydurmak yerine güzergahı insanlara uydurmayı düşündüm

@m.klcts
Herkes farklı bir yerde oturduğu için onun tutacağını sanmıyorum ortak bir güzergah bulmak zor olur.

@Berke ozaman belirleyelim güzel bi güzergah ben fazla yer bilmiyorum aklınızda bir yer varmı

Ben bahçeşehirdeyim katılabilirim veya geçen konudada konuştuğumuz gibi @m.klcts veledroma gidilebilir

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
Bu Cumartesi velodroma beklerim hep ordayım zaten saat verin yeter :D

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
@Berkec. mtb parkurunda mısınız yoksa performans mı ben yol bisikleti ile mtb parkuruna girdim:D veledrom da da turladım çık güzel oralar

@m.klcts veledrom için sabırsızlanıyorum inşallah lastiklerimde kargodn gelir hemen takar gelirim

Geri