Scudo Sports

İstanbuldaki en iyi usta kim?

(Fatih) DADAŞ BİSİKLET MUrat Bayralı (link) Babadan Oğula Bisikletçidir Bisikletler İçinde yatıp Büyüyen Bir Arkadaşımızdır Bilen Bilir..!

Scudo
Ortaköy Delta Bisiklet varken dostum Davut'tan şaşmazdım..adamın ve ustanın hasıdır(idi)..Şimdi Bakırköy'de(Aktif Pedal) Bora Tirki den de gayet memnunum,iyi servis..

Fenerbahçe inter bisiklet ve bulamadığım parçalar olduğunda ise genellikle kızıltoprak velespitten alışveriş yapıyorum...

@Alp Aslan

Orayı biliyorum ve en son 6 ay önce gittim daha önce de alışveriş yapmıştım...

yalnız 6 ay önce gittiğimde işim var bisikletine bakamam dedi ve (istediğim parçanın fiyatını bile söylemeden vites, fren seti, ile aynakol sormuştum)

alıcaksan al ben monte edemem İŞİM VAR ŞİMDİ 4 - 5 gun sonra gel deyınce çıkıp gittim ve bir daha da oraya gitmedim

adını bilmiyorum ama orada çalışan birine benzemiyordu bu kadar agresif olarak al ve git diyerek kovmaktan beter etti beni...

saçları sıfır numara olan 35 yaşlarında biriydi, ondan başka kimsede yoktu bisikletçide belki oranın sahibi olabilirdi...

İstanbuldaki en iyi bisiklet ustasi suphesiz ki emek bisiklet klinigindeki erkan emanettir. Anadolu yakasindadir. Ben sahsen 10 yildir bisiklet ustundeyim. Cok bisiklet ustasi gordum. Kimileri ilgisiz yaptigi ise onem vermeyen kimileri de yaptigi isi yarim yapar veya kotu yapar musteri birdaha gelsin diye... Ben 5 senedir erkan abi ile tanisiyorum. Bisikletimin kadrosu haric her tarafini modifiye etmistim emek bisiklette. Sahsen ben her sene kis gelirken bisikletimi alip bodruma koyan biriyim. Her yaz basinda da cikarip erkan abi de bi hava bastirmam yetiyor. Benim bisikletim 10 senelik eski bisiklettir. Ama inanin anadolu yakasinda tek basima 75 80 km gezerim. Bu foruma yeni katildim. Herkes turlari profesyonel bi sekilde yapiyormus. Ben sadece yanima 10 -20 tl alir cikardim yollara oda su parasi felan bulunsun yanimda diye. Bir kere tekerim patlamadi ve bisikletim beni yari yolda birakmadi. Bunu suphesiz erkan abiye borcluyum. Allah ondan razi olsun. Bu yaziyi yazmaktaki amacim ise ben suan yeni bisiklet almak uzereyim. Butun istanbulu dolastim fikirler aldim. Ve ustalarin konusma tarzina cok dikkat ettim. Yarisi cebini dusunuyor. Yarisi da benim cok bilgim olmadigini sanip kaziklamaya calisiyor. Ben kendimi bisikletciye girerken bilgim yokmus gibi davrandim hep. Ve yine bana yol gosteren erkan abi oldu . Bu zamanda hala EMEK cilerde vardemekki . Helal olsun diyorum. İyi forumlar...

Geri