Scudo Sports

İstanbul'da zevkine gezi için grup kuruyorum, herkesi bekliyorum.

@barış barış

barış bey ,bu gece 03.00 de yağış var, sabaha yerler bence kurumayacak bu da risk gerek muhammed ve benim için

@Serhangursoy

evet tamam bende kaldırımdan yavaş gidiyordum

@Kerim A.

kerim senin mtb'nin tekeri zor kaydırır bi adet mtb olmalı aslında yedekte .

@m.klcts

günler çok daha muhammed yarın olmaz 8 kasım olur ,

son durum

• (link)

Eki 25

Kısmen güneşli16°En Düş.12°

yarın saat 07.00 'de buraya mesaj atacağım,yerler ıslak ise 8 kasıma bu turu gerçekleştireceğiz.

Scudo
tamam ozaman sonraya erteleyelim yeni bir başlık altında yeni bir konu açarsınız başkalarının açtığı konuları devam etrirmeyelim ben şimdiden başka plan yapıyorum ozaman güneşli günler dilerim

Evet abi kaldirim da gectin onumden. Bu arada ben mtb kullaniyorum,hatta mtb kadar kalin lastiklerim yok shir bisikletindiyebiliriz frenlerin hassasligini biraz da olsun kaybetmesi diainda hic bir aorun yasamadim. 45 km yol yaptim bugun ve ilk yagmur altibtecrubemdi. Oldukca guzel gecti cok keyif aldim. Tabii hic yol bisikletibtecrubem yok, eminim o lastiklerle daha zordur :)

ben 24 - 48 çalışıyorum yani bi gün 24 saat çalışıp iki gün boştayım yanlış hesaplamadıysam o gün saat sabah 10:00 da işten çıkıyorum size yetişemem belki ama denk gelen bi gün yine katılmak isterim inşallah

ayda 20 gün boşum ama bir türlü size denk gelemiyorum

bu sabah epey bi gezdim dolaştım gerçekten çok güzel bigün yazık oldu

iyi sürüşler kardeşim bigün hep beraber süreriz inlallah

@huseyinbozan
Alibeykoy.

Bu hafta havalar güzel bi tanışma gezisi yparız inşallah herkese uygun şekilde

Benide gruba ekler misiniz? Uzun tura çıkacak arkadaşlar arıyorum. Yaş 21

Kağıthane'deyim, biraz kondüsyon kazanırsam ben de katılırım :D

• Beğen
Tepkiler: sterk
Abi benide alır mısın gruba günü birlik gelebilirim ancak kampa gelemem yurtdışında okuyorum ama şuan istanbuldayım yaş 21

arkadaşlar pazar günü yani 27.08.2017 tarihinde şileye tur yapalım katılmak isteyenler özelden mesaj atabilirler.Not:kondisyon amaçlı değildir :harika:

Geri