Scudo Sports

İstanbul'da Yol Bisikleti Kullananlar

Valla ben ilk 5 dk yağan yağmurdada kullandım yarım saat şiddetli yağmurdada yağmurda kesinlikle kullanmam yol bisikleti her türlü tehlike arz ediyor..

• Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
@Barış Onur

Açıkçası trafiğin düzenli olarak aktığı yollarda kullanmak çok çok daha kolay.
Düzen belli olduğu için, araçların vs. nasıl hareket edeceğini bildiğiniz için daha rahat ediyorsunuz.

Ara sokaklar falan bu konuda çok daha rahatsız. Hem yayalar hem de araçlar trafiğe aldırmıyor çünkü.

@Onur Gunes

Ben sırıl sıklam olacak şekilde de, hafif yağmurda da, yağıp duran havada da kullandım.
Ani hareketler dışında hiç bir sorun yok. Önemli olan düzgün lastikler.

Sürekli olarak Avrupa yakasında sahil yolunu kullanırım. Cumartesi öğle ve akşam saatlerinde trafik olur belli bölgelerde, onun haricinde bir sıkıntı yaşamadım. Sadece bir olay oldu. Pazar akşamı bakırköyden yeşilyurt yönüne doğru giderken Tayyip'in dev seçim afişinin gazabına uğradım. Normalde hızlı gittiğim bir bölümdü. Yine 40-45 km hızla yol alırken rüzgarın etkisi ile bir tarafı kopmuş dev bir afiş, bir anda yolun sağ tarafını komple kapattı. Kafamı eğerek olası yaralanmadan korundum. Darbeyi kask sayesinde ucuz atlattım ama yinede sert bir sarsıntı oldu. Çarpışma beni düşüremedi ama afişin altından sarkan bir ip ayağıma dolandı bir anda. Ayakkabı spd oludğu için o an kurtaramadım ve düşeceğimi düşündüm. Ancak hızın etkisi ile ip koptu ama 200 tlye aldığım spd yol ayakkabımı kesti ne yazıkki..

• Beğen
Tepkiler: onur güneş
Buyuk gecmis olsun

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri