Scudo Sports

Istanbul'da yol bisikleti jant seti alabileceğim bir yer var mı?

Ertan M.

Forum Bağımlısı
Tepki
1.220
İsim
Ertan
Bisiklet
Merida
İyi akşamlar arkadaşlar nisan ayından beri yol bisikleti kullanıcısıyım artık bisikleti geliştirme vakti geldiğini düşünüyorum.Jant seti alacağım forumdaki diğer konuları okudum ancak çoğu yurt dışı tavsiyeler bende isterdim ancak kredi kartı kullanmıyorum.Bu yüzden anadolu yakasındaki bisikletçilerden jant almayı tavsiye eder misiniz?Ederseniz tavsiye edeceğiniz bisikletçiler ve jant seti önerilerine açığım.Bütçem 1000 tl civarında.

Scudo
Pendik efor bisiklet şenol usta güleryüz,saygılı ortam ve gerçek bir işveren ve usta.

Çoğu bisiklet mağazasında jant seti satılır. Birkaç tanesine girip kararını vermelisin.

Bir tanıdığınızın kredi kartını kullanıp, kendisine nakit vererek yurt dışından satın alın. Buradan alacağınız jant setleri "bence" gereksiz pahalı. Shimano r500 serisi hariç, jant seti getiren az yer var.

Yerinizde olsam aşağıdaki kampanyaları kaçırmazdım.

(link)

(link)

@Erdal YILMAZ dediğiniz gibi sanırım burada jant setleri pek satılmıyor ondan bisikletçiler getirmek istemiyor.Yurtdışından almak daha mantıklı geliyor.3d ödemeli banka kartlarıyla alınır mı acaba.

TR'de 1.000 TL civarlarına alacağınız jant seti sizi tatmin etmeyecektir. Bende kredi kartı kullanmıyorum yurtdışı alışverişlerinde banka kartı yada paypal kullanıyorum.

Bütçenize en uygun, fiyat/performans oranı tavan yapmış en iyi jant seti Zonda diyebilirim. Yurtdışından kargo + %18 vergi dahil maliyeti size 1.100 TL' olur.

(link)

Sahihinden'de 1000tl'ye kysrium sl var. Bu tur ikinci el ilanlari dusunulebilir mi sizce?

Kesinlike Campy Zonda tercihiniz olmalı. TR'de aktifpedal'ı araştırın.

Yurtdışı her daim daha ucuz olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
Ben de o bütçe için Mavic Kysrium Equipe önerebilirim.

öneriler için teşekkürler campagnolo zonda iyi bir jant ama Türkiye de pahalı banka kartıyla alınıyorsa yurtdışından almayı deneyeceğim.

İsterseniz elimde fulcrum c28a jant seti var. Son derece az kullanılmış güzel bir set. Forumda incelemesi de mevcut.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
Bostancı'da lunaparkın biraz yukarısında bisiklet sepeti var:

(link)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Linkteki fulcrum racing quattro da karar kılınmıştır arkadaşlar merlin cycles tan continantal gp4000s ll lastiklerle birlikte alınacaktır umarım doğru karar vermişimdir.Jantlar elime geçince inceleme yapacağım.
(link)

Vision trimax 30 jant seti ilgini çekerse @enginkalkan forumda satışı var bakabilirsin

Geri