Scudo Sports

İstanbulda yasayanlar icin bisikleti metroya metrobuse veya otobuse sokabilen var mi?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Konuda da belirttigim gibi yeni aldigim bisikletle uzak bir yere gitmek istedigimde otobuse veya metrobuse bisikletle girisime musade edecekler mi bunu basaran arkadaslar varsa lutfen yazsin :p

Scudo
Metroya izin veriliyor.
Tramvay için de istasyon görevlisine sormuştum, ekstra bir jeton alırsan neden olmasın demişti görevli :)
Metrobüs konusunu bilmiyorum ama hiç sanmıyorum izin vereceklerini.
Otobüs konusunu da bilmiyorum.

Metro için bir kanun çıkardılar diye biliyorum yani sokabiliyorsun ama diğerleri sıkıntılı biraz, şöförün insiyatifine kalmış.

metrobüse insanlar binmekte zorlanırken bisikleti içeri sokmayı nasıl düşünebilirsiniz. böyle bişey imkansız

metro ve tramvayda bisiklete de ücret ödediğinde binebilirsin metrobüse de boş olursa ücretini ödediğin zaman binebilirsin otobüste boşsa ücretini ödersin ve binersin :) banakalırsa bisikletinle otobüse metroya vs. ulaşım araçlarına binmek yerine bisikletini ulaşım aracı olarak kullanman daha keyifli olur :rolleyes:

metroya kesinlikle alıyor çok boş saatlerde ki metrobüste imkansız almamaları için sebep yok 2 kere basarsanız olur ama otobüs ve metrobüs işi hafif yaş :)

Metro tranvay ekstra jetonla alıyor.Vapurlar bedava,otobüsler ise yoğun olmadığı saatlerde ses çıkarmıyorlar ama sabah iş başlangıcı akşam iş dönüşü şöför izin verse bile otobüs almaz :D

Metrobüse ve otobüslere 00:00 - 06:00 saatleri arasında binebilirsiniz. Ne işe yaracaksa !! Hani belki dur ulan hiç binmedim şu zevki bir tadayım deyip gece 2de uyanıp test sürüşü yapabilirsiniz. Gündüz ise tekerinizi dahi sokturtmazlar.

düzeltme: Otobüslerde 05:00 a kadarmış.

çoğunlukla sokuyorum ama bazıları sorun çıkartıyor bende onlara 1 kişi fazladan ücret ödeyince hiç ses çıkartmıyorlar :)

metrobüs iett vs bunlar zor

peki metro'ya nasıl biniyorsunuz millet tip tip bakiyordur kesin Güzel ülkemde :D

@Tuncay K.

Kendim binmedim ama bir Cumartesi günü üç - dört kişi kadar 20 li yaşlarda bir arkadaş grubunun bisiklet ile Kadıköy - Kartal metrosuna bindiğini gördüm, pek kimse de yadırgayarak bakmadı açıkcası

Tesekkurler arkadaslar ben en iyisi pazar gunu evden taksime bisikletimle yardirayim ahahahah

Geri