Scudo Sports

istanbulda street tarzı binen en iyi bölge

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
kimlerle karşılaştırma yaptın caddebostan tayfasını seçmek için ?

yanlış anlamış msn den bir arkadaşım :D caddebostan dışında kimi tanıyorsun onu sormak istedim :)

yesıl koyden ,beşiktaştan matepeden bınlerı gordum kararım caddebostan

bende sonere katılıyorum benimde kararım caddebostan nie die sorucaksınız caddebostanda street yapanlar çok fazla ve çok iyiler bencede caddebostann

şu bisikletim bitsin en kısa zamanda buluşalım freeride forever :D

yha aslında bır gun butun ıstanbul tayfasını toplyacaksın bır yerde bulusp street yaparak gezzıceksın super olur bence.

ne kadar gereksız bı konu ya durup dururken en ıyı street yapan yer caddebostan demek nerden ıcap ettı? bende caddebostanda street yapanlardanım ama bu yazı ne alaka....

• Beğen
Tepkiler: IIoytunII
gereksiz bır konuda degıl. belkı bır organızasyon yapmayı dusunuyorum.yıllın bellı aylarında bolgeler arası yarısma yaparız bu sahaye butun gruplar gelısır rekabetın olmadıgı yerde japon balıgı yemek yemez

• Beğen
Tepkiler: mtbiker
soner haklısın kardeşimde ama başlığa bakarsan en iyi binen bölge demişşin buluşalım diye bişe yazmıyo başlıkta:Dbencede gereksiz bi konu çünkü çalışan emeğininin karşılığını alır ayrıca DOĞUKAN sende az değilsin:D:D kendisi deli bi kadro kırıcıdır yeşilköyden bencede yeşilköy çok iyi biniyo şahsen kendi çevremde boş hareket yapanlardan memnun değilim zaten iyi binenler kendini biliyodur:D

• Beğen
Tepkiler: bedo
üstüme gelmeyin:( :( :( :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D tamam pes yaşasın caddebostan oooleeyyy:D the biggest of the city:D şaka yapıom sonerim yaa yanlıs anlama:Darada bır böle eglenmek güzel oluo:) bnde caddebostanlym ve grur duyuyom:) herkeşe saygılar:cool:

evet caddebostan gün geçtikçe gelişiyor bisikletciler yetenekli arakdaşlarımızıda bekleriz kapımız açık

yesilkoyden kımı gordun sen?
ben trialedy

yeşilköy;)
yeşilköy;)
yeşilköy;)
yeşilköy;)
yeşilköy;)
yeşilköy;) warsa baska bısey acıklamasını yababılırız......

• Beğen
Tepkiler: barışveçelik
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri