F fulham Forum Demirbaşı Kayıt 3 Şubat 2006 Mesaj 495 Tepki 44 Şehir adana İsim Mustafa 26 Mayıs 2006 #1 yerinizde olsam böyle bir organizasyon yapardım. Adanada pek fazla gezecek bir yer yok. o yüzden turist de uğramıyor zaten hiç
yerinizde olsam böyle bir organizasyon yapardım. Adanada pek fazla gezecek bir yer yok. o yüzden turist de uğramıyor zaten hiç
A Altu Üye Kayıt 30 Mart 2005 Mesaj 53 Tepki 11 Şehir Eskişehir 26 Mayıs 2006 #2 bu aylarda olursa şayet şortlarla veya taytlarla hem terli terli hem de kirlenmiş bir şekilde camiye girmek yakışıkalmaz tahmin ediyorum denedim ordan biliyorum..
bu aylarda olursa şayet şortlarla veya taytlarla hem terli terli hem de kirlenmiş bir şekilde camiye girmek yakışıkalmaz tahmin ediyorum denedim ordan biliyorum..
F fulham Forum Demirbaşı Kayıt 3 Şubat 2006 Mesaj 495 Tepki 44 Şehir adana İsim Mustafa 26 Mayıs 2006 #3 haklısınız. ben bisiklet işine yeni başlayacam. henüz bisikletim bile yok. arabadan inilecekmiş gibi düşündüm evet camiye o şekilde girmek olmaz.
haklısınız. ben bisiklet işine yeni başlayacam. henüz bisikletim bile yok. arabadan inilecekmiş gibi düşündüm evet camiye o şekilde girmek olmaz.
O otec Forum Bağımlısı Kayıt 10 Şubat 2006 Mesaj 943 Tepki 696 Şehir istanbul 26 Mayıs 2006 #4 yaniiii :rolleyes: eyüp camisine gidiyoruz bazen, o kalabalığa giriyoruz caminin içine tabii ki girmiyoruz
yaniiii :rolleyes: eyüp camisine gidiyoruz bazen, o kalabalığa giriyoruz caminin içine tabii ki girmiyoruz
mazhar Daimi Üye Kayıt 30 Temmuz 2005 Mesaj 315 Tepki 320 Şehir İstanbul/Eskişehir 26 Mayıs 2006 #5 Bu forumda gördüğüm en enteresan fikirlerden biri... ama cami cemaatinin bize pekde muhabbet beslemedğini yaşadığım bir çok tecrübeyle biliyorum... Sonuçda adamlarada kızmam,kutsal mekanlar nede olsa...:rolleyes:
Bu forumda gördüğüm en enteresan fikirlerden biri... ama cami cemaatinin bize pekde muhabbet beslemedğini yaşadığım bir çok tecrübeyle biliyorum... Sonuçda adamlarada kızmam,kutsal mekanlar nede olsa...:rolleyes: