Scudo Sports

İstanbul'da nereden bisiklet(Carraro/Sedona) alabilirim?

mbozel

Üye
Tepki
7
İsim
Burak
Bisiklet
Sedona
Merhaba arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra yeni bir bisiklet almaya karar verdim. Carraro markanın Sportive 224 modelini veya Sedona markanın 300s modelini satın almak istiyorum. Aralarında ufakta olsa fiyat farkı var. Genel bir araştırma yaptığımda Carraro'yu daha uygun fiyatlarda gördüm. Bu iki bisikletten birini mutlaka almaya karar verdim. Geriye aklımda sadece 'nereden alacağım' sorusu kaldı. Bu noktada yeterli bilgiye sahip değilim. Bir çok kişi gibi kazıklanır mıyım korkusu bende de mevcut. Bisikleti aldıktan sonra 'olurda bir sorun çıkarsa' karşımda muhatap bulabileceğim bir bisiklet satıcısı/servisi arıyorum. Bana önerebileceğiniz yerler var mı?

Not: İstanbul, Avrupa'da oturuyorum.

Scudo
Merhaba, Sirkeci'de her iki markanın da bayisi mevcut ek olarak Salcano ve Kron bayileri de var.
Sedona alacaksanız, Beşiktaş'ta Bike & Outdoor mağazasında da bulabilirsiniz.

Sultangazi de atak bisiklet var.Sedona ve Carraro bayisi.

• Beğen
Tepkiler: nbacıshaquılle
Kesinlikle atak bisiklete git derim. Bisiklet almasan bile firma sahibi ahmet ile tanışmanı isterim. 10 numara esnaftır.

• Beğen
Tepkiler: nbacıshaquılle
İllaki bulursunuz ancak Beykoz / Paşabahçe'de Sedona 300S modeli için 1065TL taksitli, 1000TL nakit teklifi aldım. Mat kırmızı/siyah ama kadro boyunu hatırlayamadım. 48 olması lazım.. Mağaza ismi BisikletPro olarak geçiyor.

@Deniz A

Atak bisiklet ile bende internet üzerinden alışveriş yaptım. On numara esnaftır.

enes bisiklet mustafa abiyi ara fiyat olarakta çok yardımcı olacaktır ümraniyede eminim iskontosu ile karşıya seni geçirecektir

< Bike&Outdoor mağazasını aradım, ellerinde sadece 44 cm ve 48 cm kadro boyları mevcutmuş. Benim kadro boyum 56.
< Atak Bisiklet ile iletişime geçtim. Geri dönüş bekliyorum.

Buralarda bulumazsan eğer doğubankın etrafındaki bisikletçilerde sedona ve carraro bayiliği olanlar vardı

sirkeci de de atak var sirkecide bulabilirsin bu modelleri

300-s'lerin kadro boyu 44, 48 ve 52 olarak mevcut. Benim boyum 1.75 ve 48 kullanıyorum. Gidip denemenizi tavsiye ederim.

Yeniköy de Sedona concept kafe var oraya da bir bak istersen.

@saviourmole
Oranın fiyatları çok el yakıyor uyguna bulabileceğini hiç sanmıyorum çok elit yer

@mbozel
Kadro boyu konusunda yanlışınız var sanırım. 56 cm kadro boyu genelde yarış bisikletleri için geçerli bir ölçü. Şehir bisikletlerinde o kadar yüksek bir ölçü olduğunu sanmıyorum.

@Berke
Dostum benim sedona 325"im 56 boy

• Beğen
Tepkiler: Berke
@tege
Maksimum 50-52 civarı sanıyordum ben, teşekkürler. :)

Belki sadece bu model için 52 boya kadar üretim vardır diyeceğim ancak bu biraz anlamsız geliyor. Bu modelde başka bir tür ölçüm de söz konusu olabilir. Emin değilim tabi, bir bilen cevaplandırabilir.

(link)

Burada ölçüler mevcut, 52'ye kadar. Fakat anladığım kadarıyla normal ölçülere göre büyükler. Onun için denemeniz gerekebilir demiştim :)

@Naif dediğiniz gibi canlı olarak denemek gerek. Boyum 1.83.

Geri