Scudo Sports

İstanbul'da Mangalcılara Operasyon :)

Scudo
Haberi az önce gördüm. Anadolu yakasına da aynı ilgiyi bekliyoruz. Mangal dumanı ve pisliğinden sahilde yürüyemez olduk. Her yer leş gibi kokuyor.

Valla geçen sene bir kere süreyim dedim anadolu sahilinde süreceğime bin pişman oldum duman ve çocuklardan kurtulmaya çalışmakla geçmişti bütün sürüş

Haberlerde görmştüm.Oh olsun.Hadi uzanmak falan neyse de mangal ne ya.İntihar sebebi :D

Milet sizin dumanınızı çekmek zorunda değil.

Aslında son yıllarda abiler iyice abarttı sahil kenarlarından sonra yol kenarlarına araçlarını park ederek mangal yapıyorlar trafiğinde canına okuyorlar yol kenarındaki yeşil alanda top falan oynuyorlar yahu bir insan otoban kenarında piknik yapmaktan nasıl keyif alır onu bir türlü çözemedim.

Ohhhh günün en keyifli haberi :)

pişirilmeye hazır soslanmış kırmızı ve beyaz etlere el konuldu:)

Bu ülkenin tek derdi mangaldi zaten her yeri beton yaptılar halka mangal yapicak yermi kaldı ne yapsin bu halk Anadolu yakasinda sahilde bisiklet sürmek istiyorsanız cadde bostan tarafına gideceksin orda mangal falan yok gençlik şarkı türkü söylüyor bira iciyor keyfine bakıyor neyse bu memlekette mangaldan daha önemli şeyler var bence

• Beğen
Tepkiler: buzlubadem
@hidromek

Anadolu yakasını gördünüz mü bilmiyorum. Geçen hafta ve bu hafta sonu dahil olmak üzere, Bostancı-Kartal arasında 4 şeritlik sahil yolunun 3 şeriti, belirli aralıklarla park edilmiş araçlarla doluydu. 1 tane bile çekici gelip araçlara müdahale etmedi. Trafik en sol şeritten ilerliyor.

Sadece mangal mı? Pijama, terlik ve de portatif televizyon yokmu?

@Erdal Yılmaz O hatayı geçen sene yapmıştım bir daha anadolu yakasında sahilde bisiklet sürmeyi denemedim bile :)

Geri