Scudo Sports

İstanbulda Gasp Edilen Bisiklet Trek 4300

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
sanırım bazı bisikletlerin pahalı olduğunu öğrenmeye başladılar

Scudo
noluya trek mafyası falan var herhalde bu kaçıncı trek bende trek kullanıyorum . bence bu şebeke abi parçalayıp da satabilirler ucuz parça satın alanların dikkatine tabi forum dışında

@fulham

Bencede, Çok güzel bir konuya değinmişsin.

Bu hırsız mafyaları, en kolay işe soyundular. Bisikletler pahalı, ve alıcısı hemen hazır. Bu gün çoğu kişi satılık ucuz bir bisiklet gördüğünde balıklama dalar.
Ama demek bu fiyatın ucuzluğunu görünce düşünmek ve bu bisikletin, bir hırsızlık malı olduğunu anmak gerekecek.

Ama bu hırsızlar bunları fiyatlarının kat kat altında satarlarsa her an için bunları alacak kişilerde bulurlar.
Bu iş çok kötü ve çözülmesi çok zor bir iş. Demek yanlız başımıza seyahat edemeyecek, tenha yerlerde bisiklete binemeyeceğiz. Durum bunu gösteriyor.

Sevgi ve selamlarımla.

Yanınızda biber spreyi taşıyın. Boyu 6-7 cm çapı da 3 cm silindir bir kutu anlayacağınız baya ufak bir şişesi var. İçindeki spreyi de birkaç metre uzağa fışkırtıyor. 25 ytl'ye satılıyor ve adamın suratına tutturduğunuz anda adam kaput. Biraz da dövüp günün stressini atarsınız sonra da polise teslim edersiniz.
Gerçekten alın bir tane sprey , böyle durumlarda işe yarıyor.

Arkadaşlar İstnaublda - Bakırköy - Bahçeli Evler - Esenler bu Civarda Oturanlar Yarın Bulaşmak isityorum Bütün Biskletcilerle Bisikletin Satıldıgı Yeri % 80 i BuLDUM adam Soganlıda Bakırköy Yolu Üzerinde Biskleti Kapıyor Az İlierde Soganlıda Hemen Satıyor Adamın Depo Su varr Her Türlü Biskletlerin Buldungu Bi yer Bu Adamı Henç Edicem Arkadaşlar Benim Başıma Geldi Yarın Bir Gün Sizinde Başınıza GeleBilir yada benim Yerime Siznde Başınıza Gelebilir Onsan Yardım istiyorum Sizden Bu Adamları Anca Bole Yakalıp Rahatca Dövüp Polise Verebiliriz Bütün BisikletForuma Teşekür Ediyorum

merhaba tussi.. umarım bisikletine de kavuşursun.. ama dövme fikri pek iyi değil; direk polisle muhattap olmaya bak..

dostum adamalr bana girişti silah çektiler ben bunu yedeksiz bırakmicam o damaı görsem genebana yeter onun böbregini çıkartıp kanını satarım bisikletin parasını çıkartırım

Bence tehlikeli bir işe kalkışıyosun..Tekinsiz bir adam ve korkak..Korkak adamdan korkucaksın..Çünkü korkak adam herşeyi yapabilir.Gerekirse adamda öldürür..Sen emin ol adamın yerinden..Bisikleti sattığı yeride bulduysan problem yok..Hemen polisi çağır yada karakola git konuş komiserlerle.

Bende bu olaylardan korktuğum için kendime biber gazı almaya gittim karaköye sonra adam aklımı çeldi bana muşta verdi :D :D :D
Bende muşta aldım :)
Sakın olaki silahlı birisine sataşma!Adam karanlık ve korkak....Tekrar geçmiş olsun..İnşallah adalet yerini bulur..Polisle birlikte çalış.

Bende bahçelievlerde oturuyorum. Ve hemen hemen her gün Esenler bahçelievler bağcılar'dan geçiyorum. Büyük geçmiş olsun. Belki o depodan benim bisikletimde geçti. Arkadaşların tavsiyesine uy bence. Polise bildirmeden sakın gitme. Sonuçlardan haberdar et. Umarım güzel sonuçlar alırsın.

Allah kolaylık versin...

arkadaşım bisikletinin markasını özeliklerini yazarsan belki seninkide buluna bilir yada elinde varsa bi fotoğrafı

• Beğen
Tepkiler: t-genc
Benimki baya oldu çalınalı. Ama akılda tutması kolay. Peugeout origin modelinde turuncu renk bir bisiklet idi. Bağcılar Olimpiyat evinde (çiftliğe yakın) masatenisi oynarken çalındı. Demire şifreli kilit kullanarak sabitlemiştim. Fakat acımadan koparmışlar :( Aşağıda bulunan resim orada çekilmiş bir resim. Ben pek umutlu değilim ama gören olursa iyi olur sanırsam.

Bu arada siz ne yaptınız bisikletinize kavuşmuşsunuzdur umarım. Herkeze keyifli pedal çevirmeler. Kazasız, belasız, bisikletin ömrü boyunca kullanacağızını sağlıklı günler dilerim...

http://img100.imageshack.us/img100/5613/y1pvf7efsjousgyrdcmrdouvr0.jpg

Resimlerin Link Kırılmış Yeni link De Resimler.

Ben Tussi

http://img98.imageshack.us/img98/2146/treknx8.jpg

İnşallah bulunur. Halen bir haber yok mu? Birde artık cep kask çıktıya cep telefonlarını bile kasko yapıyorlardı. Şimdi laptop vs. alınan her türlü elektronik malzemeyi cepkask firması kaskoluyor illaki cep telefonu olmasına gerek yok. Acaba bisiklet kaskosu yapan firmalar yok mu? (benim bildiğim yok). Keşke kasko yapsalar. Hiç olmazsa böyle bir durumda telafisi kolay olurdu. Tekrar çok geçmiş olsun.

inşallah en kısa zamanda bulunur nasıl bir zihniyet anlamadım korkmuyorlar onlar görünenlerden korkup avunuyorlar görünmeyenler hepsinin yerini hazırlamıştır zaten :boese157: :boese157:

Geçmiş Olsun kardeşim..keşke diretseydiniz / yardım çağırmaya çalişsaydınız :(

memleketin durumu vahim.nerdeyse hergün kulağıma bu tür söylemlşer geliyor.gerçekten üzüldüm,geçmiş olsun.bulunur inşallah

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri