Scudo Sports

istanbul'da downhill benzeri sürüş keyfi yapacağımız yerler.

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
arkadaşlar. istanbulda yaşamama rağmen monoton bir yaşayış yüzünden istanbulu pek bilmem.
bisiklet hayatıma girdikten sonra daha yeni yeni istanbulu gezmeye görmeye başlıyorum.

geçen gün belgrad ormanına gittik. ve orada tam olmasada güzel bi iniş keyfi yaşadık.
belkide aramızda belgrad ormanında bildiği yer vardır biz bilmiyoruzdur.
ama daha güzel yerlerde olabilir.
sizin bildiğiniz yerleri bu başlık altında toplayalım.

ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
İstanbulu bilmiyorum Cihan abiama bence bir ara Bursaya gelirsen Uludağı bence bir dene.MTByi bütün kemiklerinde hissedebilirsin.HD izlenmesi tavsiye olunur.

• Beğen
Tepkiler: barayda
@ebubekir sözbir

işte böyle bişey arıyorum. ama istanbulda :D
bursaya da yıllık iznimde gitmeye çalışırım. bu video hoşuma gitti.

Aydos ormanı yanında oturuyorum ama daha bisiklet ile girmek nasip olmadı bir gün gelirseniz beraber keşfe çıkmak isterim.

keşif turlarına çıkıyorum arasıra oraya da gelmeden haber veririm. beraber turlarız.

@ebubekir sözbir
Merhaba,
Harika görüntüler. Bu tip bir iniş için downhill bir bisiklet şart sanırım?

Sent from Tapatalk

@POSEIDON
Uludağ biraz sert tabii ki :D Bursada arazi inişi için bir kaç güzergah var. Kimisi biraz kayalıklı,kimisi biraz daha ağaçlık.Mesela bu video da maşadan süspansiyonluyla iniş yapmış olmaları lazım HD izlenmesi tavsiye olunur :)

2. video benim gibiler için çok daha mantıklı... :)
Bu arada benim bisikletim. Mosso 2670 Deore. Vitesinden, frenine, ayna koluna, göbeğine kadar her şeyi Deore. Maşası Suntour XCM gidondan kilitlemeli.
Ne dersiniz, 2. Videodaki parkur onu zorlar mı?

Sent from Tapatalk

@POSEIDON Bursaya Festivale mi geliyorsunuz ? Yoksa Tekirdağda da vardır.Bu tarz iniş parkurları :)

@ebubekir sözbir

Abicim ne güzel gidiyordunuz. Deli misiniz, 3:20'den sonra nerden gittiniz buldunuz o yolu! ))

Bursa'yı çok severim. Harika bir şehir. Fakat maalesef gelmiyorum. Videoları görünce gaza geldim. Acaba benim bisikletimle neler yapabilirim, onu anlamak istedim.

Cevap veren olmadı. Benim bisikletimle 2. Videodaki parkur da mı olmaz yahu?

Sent from Tapatalk

Merhabalar bir arkadaşım 8 kilometrelik bir parkur yapıldığından bahsetmişti ama bilgisi olan var mı? :D

Polonezkoy. Videosunu daha onceki konunlarimda paylasmistim ordan bakabilirsin. Kendim gittim denedim cok zevkli

Geri