Scudo Sports

İstanbul'da bisikletforum buluşuyor.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Guzel faaliyet Kudret abi . Tebrikler sevgi ve saygilar

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Scudo
@chnkrmz
Dogrusu hic inancim yok ama deneyecegiz sansimizi. Daha önce bir kac sefer sabah turunda aramis ve "uyuyom ben yeaa" cevabimizi almistik :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
17 temmuz pazar,,
saat 09.00 hareket beşiktaş barboros heykelden
toplanma yeri...

http://static.panoramio.com/photos/large/9032323.jpg

1- kudret
2- mahmut
3- sadettin
4- volkan
5- edip
6-bahatarlaci-kontrolümde olacak-18 yaş altı
7- çem
8- seth.
9-yağız gökmen
10-emre (4 arkadaş )
11-samet.s
12-hakan
13- kuzey ege,
14-mutevazi adam
15- barthez
16-burgony kontrolümde olacak -18 yaş altı
17-aazam
18 -charlie kontrolümde-18 yaş altı
19- garmae kontrolümde -18 yaş altı
20- cenkildas
21- chnkrmz-(kuzey ege uyandırabilirse)

toplam 25 kişi ,normandiya çıkartması başlıyor.

bu turda ,anadolu yakadan gelecek olan 18 yaş altı genç dostların yanında büyüğü olacak bu kesinlikle zorunluluktur.ya da benim kontrolümde olacaklardır.

bostancı-italyan cafe anadolu yaka -toplanma 07.00 hareket 07.05

(link)

gerekli

1-iç lastik
2- pompa
3- kask

http://www.neredekal.com/res/blog/1449656758_besiktas_iskelesi.jpg

kadıköy beşiktaş iskelede toplanma saati 08.00

dikkat edilecek yerler
birerli kolda geçilecek fren mesafesi

1- çırağan yolu,ortaköye kadar herkes çok dikkatli olacak
2- bebeğe dikkat
3- rumelihisarda dikkat
4- emirganda yol daralır,edip önde olacağı için ondan ricam emirganda bisiklet yoluna girmesi,
5- toplanma yeri sarıyere gelmeden bahçeköy caddesinin girişi.
burdan kemere çıkacağız,kesin olarak kemerde duracağız aksi takdirde grup dağılır,burada sert eğim vardır.hep birlikte kemerde toplandıktan sonra harekete geçeceğiz

etap

(link)

Çok kalabalık olmuşsunuz,keşke herkes de bisikletforum forması olsaydı :)

Kalabalık sürüşler ses getirdiği kadar tehlikeli yanları da oluyor ama yılların yol kaptanı Kudret Kurtcebe bunun üstesinden gelecektir :)

@Tolga Çelebi

valla doğru tek bir formada,tek tip olur idik ,bisiklet forum forması var ,isteyen giyebilir ben demirbaş kartepe formayı giyeyim diyorum

Kudret abi her mesajına eklediğin buluşma yeri ve fotoğraflarını, ilk sayfaya eklesen daha iyi olacaktır. Konuya her girildiğinde aynı fotoğraflar yükleniyor.

Şimdiden iyi turlar diliyorum.

@Erdal YILMAZ

mecburen erdal insanlar görsün .

@Tolga Çelebi

yav 65 adam gittik kimsenin burnu kanamadı ,ekip lideri mert arsan ,artçı ben 2 telsiz ile işi bitirdik millet o gün bisiklet ordusu gördü sene 2008

Ben grup sürüşünde çok fazla problem yaşanacağını sanmıyorum. Neticede herkes burada yazan teknik konuları takip ediyor, okuyor. Yani herhalde okuyordur. Umarım :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Kuzey Ege

4 genç var 18 yaş altı onlar benle sürecek tur boyu ,önümde birerli kolda,şimdi pozisyonlar değişecek ,nerde,kemerden inişte 4 genç arkamda olacak fren mesafesinde ve yavaş tempo,neden çünki kemer inişine hızla dalan mtb' li dost kaza yapmış idi,önemli değil idi ufak sıyrıkla atlatmıştı

@Kuzey Ege

zati ufak bir konuşma yapacağım genel kurallar hakkında ,birerli kolda sürmek, fren mesafesi ile ,mazgalda, dikkat mazgal diye bağırılması, art arda giderken yol bisikletlisinin mazgaldan kaçmak isteyeceğini arkadan gelen kişi öngörecek ve ona bağırarak araç yok diyecek,çünki yolun dar kısmında mazgaldan kaçıyım derken sola kaçılır ise araç anlamaz bu durumu,mavi otobüsleri kollayacağız ,onların serbestçe durağa girmesine imkan vereceğiz eğer en öndeki yakalanırsa duracak , en doğru hareket uzun kortejde durakta durulması ve otobüsün yolcularını indirmesine imkan verilmesi en büyük hata ise durakta duran otobüsü sollamaktır bu kazaya davet çıkarmaktır sayı çoğalınca kesin kurallar bunlar daha var tabi anlatacaklarım.

Hay..

Ben gelirim. Pesde etmem ama bisiklet kesin eder ya. 20 km üstü güveniyosam şerefsizim; bir arıza çıksa dert olurum başınıza

Uygun bir fiyata tüm gün bisiklet kiralayacak birini bulursanız gelirim

Selamlar herkese. Kardeşim @sektora ile birlikte bir aksilik olmazsa biz de bu tura katılmak istiyoruz.

1- kudret
2- mahmut
3- sadettin
4- volkan
5- edip
7- çem
8- seth.
9-yağız gökmen
10-emre (4 arkadaş )
11-samet.s
12-hakan
13- kuzey ege,
14-mutevazi adam
15- barthez
17-aazam
20- cenkildas
22-sektora
23-demiru

@DutPekmezi

aman dut kardeş arıza olursa hallederim merak etme,yalnız tekerin yarılır iseki bi arkadaşın yarılmıştı izmit yolunda onu trenle gönderdik istanbula ,senide taksici kardeşlere emanet ederiz.

haydiiiii
artıran yokmu 50 kişi olmaya...:eek::eek::eek::eek::eek::koptum::komik::komik::komik::komik::komik:

@bahatarlaci

2008 de yaşamıştık olayı hakikaten millet affallamış idi, hele hele belgrad işgal edildi o gün, daha öncede işgal edildi 53 kişiyle

@barış barış

yav adamım sensizde olmaz bak söyleyeyim hele hele yasir senin takım keza

Bende bi aksilik çıkmazsa tura katılmak istiyorum.kask iç lastik vb gerekli ekipmanların var.

@Raflange

anadolu yakada iseniz saat 08.00 kadıköy beşiktaş iskelede,avrupa yakada iseniz saat 09.00 beşiktaşta, barboros heykelin ordan hareket olacak

17 temmuz pazar,,avrupa yaka
saat 09.00 hareket beşiktaş barboros heykelden
toplanma yeri...

anadolu yaka
kadıköy beşiktaş iskelede toplanma saati 08.00

liste

1- kudret
2- mahmut
3- sadettin
4- volkan
5- edip
7- çem
8- seth.
9-yağız gökmen
10-emre (4 arkadaş )
11-samet.s
12-hakan
13- kuzey ege,
14-mutevazi adam
15- barthez
17-aazam
20- cenkildas
22-sektora
23-demiru
24- raflange

gerekli ,
1-kask
2-iç lastik
3- pompa

dikkat edilecek yerler
birerli kolda geçilecek fren mesafesi

1- çırağan yolu,ortaköye kadar herkes çok dikkatli olacak
2- bebeğe dikkat
3- rumelihisarda dikkat
4- emirganda yol daralır,edip önde olacağı için ondan ricam emirganda bisiklet yoluna girmesi,
5- toplanma yeri sarıyere gelmeden bahçeköy caddesinin girişi.
burdan kemere çıkacağız,kesin olarak kemerde duracağız aksi takdirde grup dağılır,burada sert eğim vardır.hep birlikte kemerde toplandıktan sonra harekete geçeceğiz

etap

(link)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri