Scudo Sports

İstanbul'da bisikletforum buluşuyor.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Kudret bey bir önceki konuda listeye eklemiştiniz beni sanırım sayfa değişince yanlışlıkla silindi.

Scudo
@EmirhanShn
emirhan km 'lerin,
15 km bostancı-ordan 8 km kadıköy etti 23 km ,gidiş ve dönüş belgrad 64 km dönüş 23 km ne etti
110 km seni ta emniyetli yoldan evine ulaştıracam ,ama sonlarda sürecek takatin kalmayacak ya da kalacak.
kontrolün bende 18 yaş altında olanlar anadolu yakada benim kontrolümde olacak ayrıca bir kişi daha var o da beşiktaştan.

1- kudret
2- mahmut
3- sadettin
4- volkan
5- edip
6-bahatarlaci-kontrolümde olacak
7- çem
8- seth.
9-yağız gökmen
10-emre (4 arkadaş )
11-samet.s
12-hakan
13- kuzey ege,
14-mutevazi adam
15- barthez

17 temmuz-09.00 barboros heykelden hareket anadolu yaka 08.00 kadıköy-beşiktaş iskele

http://static.panoramio.com/photos/large/9032323.jpg

gerekli

1-iç lastik
2- pompa
3- kask

etap

(link)

dikkat edilecek yerler
birerli kolda geçilecek fren mesafesi

1- çırağan yolu,ortaköye kadar herkes çok dikkatli olacak
2- bebeğe dikkat
3- rumelihisarda dikkat
4- emirganda yol daralır,edip önde olacağı için ondan ricam emirganda bisiklet yoluna girmesi,
5- toplanma yeri sarıyere gelmeden bahçeköy caddesinin girişi.
burdan kemere çıkacağız,kesin olarak kemerde duracağız aksi takdirde grup dağılır,burada sert eğim vardır.hep birlikte kemerde toplandıktan sonra harekete geçeceğiz

bu turda ,anadolu yakadan gelecek olan 18 yaş altı genç dostların yanında büyüğü olacak bu kesinlikle zorunluluktur.ya da benim kontrolümde olacaklardır.

Avcılar tarafından gelecek varsa Beşiktaşa birlikte pedallayabiliriz.

https://stv.maps.yandex.net/images/?v=3.13.0&oid=1247284954_807023121_23_1415444419&z=3&x=4&y=1

italyan cafe bostancı-saat 07.00 toplanma yeri ,hemen hareket 07.05,

harita,

(link)

@BARTHEZ

ekledim listeye

(link)

33 derece hissedilecek..

Benimde çok kötü denk geldi ama şansımı zorlayacağım

Tatilde olmasam katılırdım. 15 Eylül'den sonra tekrarlanırsa severek katılırım...

Kudret abi bende göremedim ismimi
(kask,lastik,pompa var)

@Burgony

(link)

saat 07.00 de toplanacağız 07.05 hareket ,geç kalan treni kaçırır sorumluluk kabul etmem,erken yatacaksın erken kalkacaksın nereden geliyor isen km 'ni hesapla,emirhanın evinden bura 15 km yani bostancı,
bu tur sana 100 km 'in üstünde veya altında yazar .

1- kudret
2- mahmut
3- sadettin
4- volkan
5- edip
6-bahatarlaci-kontrolümde olacak-18 yaş altı
7- çem
8- seth.
9-yağız gökmen
10-emre (4 arkadaş )
11-samet.s
12-hakan
13- kuzey ege,
14-mutevazi adam
15- barthez
16-burgony kontrolümde olacak -18 yaş altı

17 temmuz-09.00 barboros heykelden hareket anadolu yaka 08.00 kadıköy-beşiktaş iskele

http://static.panoramio.com/photos/large/9032323.jpg

gerekli

1-iç lastik
2- pompa
3- kask

etap

(link)

dikkat edilecek yerler
birerli kolda geçilecek fren mesafesi

1- çırağan yolu,ortaköye kadar herkes çok dikkatli olacak
2- bebeğe dikkat
3- rumelihisarda dikkat
4- emirganda yol daralır,edip önde olacağı için ondan ricam emirganda bisiklet yoluna girmesi,
5- toplanma yeri sarıyere gelmeden bahçeköy caddesinin girişi.
burdan kemere çıkacağız,kesin olarak kemerde duracağız aksi takdirde grup dağılır,burada sert eğim vardır.hep birlikte kemerde toplandıktan sonra harekete geçeceğiz

bu turda ,anadolu yakadan gelecek olan 18 yaş altı genç dostların yanında büyüğü olacak bu kesinlikle zorunluluktur.ya da benim kontrolümde olacaklardır.

https://stv.maps.yandex.net/images/?v=3.13.0&oid=1247284954_807023121_23_1415444419&z=3&x=4&y=1

italyan cafe bostancı-saat 07.00 toplanma yeri ,hemen hareket 07.05,

harita,

(link)

grup sürüşü nasıl olacak? en önde karbonlar, arkadakiler alü+karbonlar, sonra cyclocross ya da onları ikinci sırayı mı alsak? neyse alü şehirler, çelik ve market bisikletliler, en sona üç tekerlekliler. tüh ya bir de katlanırlar vardı. :D
şaka bir yana çoluk çocuk olunca plan yapmak zor oluyor. o yüzden pazar müsait olursam direkt katılırım. yaş kurtarıyor ne de olsa :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
c.tesi olsa gelebilirdim , tüh kaçırdık.

@Ahmet Ayaz

18 yaş altı malesef benim kontrolümde gidecekler şu an 2 kişi var emirhan ile 3 olacakta emirhan kaskını ct alacak ,en önde edip dostum yolu biliyor,ve tabi yolu bilenlerin önde olması gerekiyor en arkadan gideceğim önümde iki kişi olacak onlar
bahartaci-burgony

@Kudret Kurtcebe Abi izninizle bu vesileyle dua ve iyi dilek istemiş olayım. Eşimin yarınki doktor randevusu olumlu geçerse üzülerek katılamayacağım ve planlı tatilimiz başlayacak. Ama kötü geçerse yani tedavi ve takip süreci başlarsa katılacağım mutlaka inşallah. Biraz garip bir durum ama tura katılamamam için dua eder misiniz? Biraz sıkıntılı bir süreçteyiz. Duygusal yaklaşımım maruz görülür umarım.

@chnkrmz
çok büyük bir zevkle sabahın köründe uyandıracağım seni :)
telefonu sessize alma sakın la :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Kuzey Ege şuan kararsız kaldım. kaçta araycan ki aceba :D

@brdtl

eşinize şifalar dilerim üzülmeyin ,başka buluşma kışa doğru yaparız ,kışın genelde daha güzel oluyor.

@chnkrmz
şafak sökmeden, tan yeri ağarmadan, kurtlar ulumadan, horozlar ötmeden, kutup yıldızı batıdayken arıycam :) :)
Hatta şöyle yapalım, tel numaranı burada yayınlayalım, tüm forum ailesi büyük bir şevk ile seni arar merak etme :D

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri