Scudo Sports

İstanbul'da bisiklet tamircisi

Merhabalar. Ben kocamustafapaşadayım. Çapada genelde pratik yaparım. Eğer isterseniz birlikte kullanabiliriz. Yağmur yağmadığı sürece çıkarım hep.

Scudo
Öncelikle teşekkür ederim.Yayalar konusunda da bu tür sorunlar ne yazık ki oluyor. Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum zamanla alışırım diye bekliyorum. Tur konusuna gelecek olursa şimdilik uzun turlardan ziyade kısa tur taraftarıyım yeni başladığım için çok zorlamak istemiyorum ama uygun bir rota belirleyebiliriz.

Ben de bisikleti alalı yaklaşık 2 ay oldu. Yavaş yavaş alışıyorum. Zamanla alışılır. Bisikleti yeni alan biri için en uygun rota galiba sahil yolu :) En rahat parkur..

Ama sahilde bisiklet yolu var :) Bisiklet yolu bittikten sonra otoyol belli noktalarda bir hayli daralıyor, emniyet şeridi filan zaten yok. Oralar nispeten biraz tehlikeli evet. Ama ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım henüz. Tabii trafikte neyin ne zaman olacağı da hiç belli olmaz, dikkat etmek gerek.

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
@ihsan onur şener

Olur tabi bu saatten sonra havalar pek yağmurlu olmaz zaten

@Birhan K.
Sahil yolu bence de daha rahat ve güvenli

trafikde tedirgin olunursa araçların size olan saygısıda azalıyor malesef.. kendinizden emin ve abiyane tabirle dört gözünüz açık eliniz frende kendi rotanızda ilerlerseniz fazla sorun yaşamazsınız.. en dikkat etmeniz gereken yola doru araç kapısı açan şehir magandalarıdır...bjk - sarıyer hattı turu düşünürseniz bende katılabilirim..

hayırlı olsun bende odabaşındayım genellikle işe bisikletle gidip gelirim. tedirgin olmanıza gerek yok sadece biraz fazla dikkatli olmak gerekiyor.

@Fulden Sert

Merhaba ;
Bende 2 ay oldu alalı bisikleti hava şartlarından çok da fazla kullanamadım. Aksaraydayım ben , Bizim orda güzergah sıkıntısı yaşıyorum bende, Zeytinbunu sahile inip geliyorum, toplanırsanız bende katılırım, farklı güzerghlarda olur böylece , birde kaskınız var ise haftasonu avrasyabisikletgezisine kayıt yaptırın derim köprüyü bisikletle geçme zevki için yoksa 1 sene daha beklemek zorunda kalırsınız

Merhabalar. Ben de Fındıkzade'deyim. Genelde Sahil yolundan Eminönü tarafına doğru turluyorum. Görüşmek üzere...

@emre savuran
Zamanla alisacagimi düşünüyorum tesekkurler

@Ahmet F.ELBİR
Toplanirsak güzel olabilir. Buradan tekrar haberlesilir boyle bir şey yapilirsa.

@Onat G.
En uygun guzergahlardan biri de o sanirim civardaki. Görüşmek üzere

merhaba, ben beyazıt'ta çalışıyorum. güngören'den çapa istikametine, oradan da beyazıt'a bağlanıyorum hafta içi bazı günler. onun dışında sizin için sahil yolu, özellikle florya tarafı çok makul güzergahlar. beraber pedallamak dileğiyle, görüşmek üzere :)

@Yağız Yılmaz
Ben de genellikle sahil yolunu kullanıyorum. Görüşmek üzere :)

bence yenikapı sahilden bakırköye.bazende yenikapıdan ortaköye kadar falan gidip gelebilirsin.havalar güzel olunca sahil çok keyifli oluyor yemesi,içmesi falan.kazasız sürüşler dilerim

@umut tanrıverdi
Şu sıralar hava yağmurlu olduğu için pek fırsat bulamadım en kısa zamanda deneyebilirim. Teşekkür ederim.

Merhaba bende haftanın bes günü z burnundan nisantasina gidiyorum ise cok zevkli oluyo sahilden arabaya binmek hic gelmiyo icimden ama araclardan cok yayalara dikkat bide belediye otobüsleri duraa gelmeden kapıyı aciyolar gecen bi kadina carptim kolu kirildi heralde yayalara zilde para etmiyo turistler hariconlar hemen bakip cekiliyolar

pendik tarafina dogru ugrarsan merkez bisiket var tam istedigin gibi bi abi var cok yardimci oluyor

Geri