Scudo Sports

İstanbul'da Bisiklet nereden alabilirim ?

Tolga33asd

Üye
Tepki
6
İsim
Tolgahan
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar bisiklet almak için unkapanında bisikletçiler çarsısı var oradan alabilir miyim istedigim model Carrraro Sportive 221 veya 321 karar veremedim :D ama alacagım oradan alayım mı bulunur mu orada yoksa önereceginiz başka yerler var mı ?

Scudo
istanbulda olsaydım sahibinden. com dan alırdım :) 2, el tabiki

İkinci el düşünmüyorum baştan belirteyim bisikletçiler çarşısında bulabilir miyim onu söylüyorum bu arada atilla bisiklet e neden bulaşma dedin açıklarsan sevinirim :)

@Tolga33asd malının arkasında durmuyor ve paragözler onlar için müşteri eşittir para, bisiklet alırsın en ufak şeyi paraya dökerler dilim yandı bikere benden demesi uzak dur !

• Beğen
Tepkiler: Tolga33asd
Sultançiftliği atak bisiklet Ahmet 10 numara esnaftır ayrıca doğubankın yakınlarınd iyi pazarlıkla güzel model alabileceğin carraro bayisi var bir yakınıma aldık gayet ilgililer kazıklamaya çalışmadılar
Gitmeden önce istediğiniz modellerin donanımlarını ve birkaç adresten farklı fiyat toplarsan nereye gidersen git kimse seni Kazıklayamaz. Yinede unlapanından uzak dur en iyi ihtimal bozuk çizik vs ürün satmaya çalışırlar

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Ümraniye civarındaysan ümraniyede korkut bisiklet var orda güzel indirimler yapıyolar bisikletlere

Zeytinburnundayım ben önereceginiz yakın var mı burad varmış bi carraro satıcısı ama bakıcam onada baska yakınlarda varsa söyleyin :)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@Tolga33asd ben de zeytinburnunda oturuyorum. Civarda carraro satan metin bisiklet var bakirkoy civari. Aman diyim oradan alisveris yapmayin. Tanidigim kac kisinin canini yakti. Forumda aratin gorursunuz zaten.

@M.Bedir atilla bisiklet naptıki ? Merakımdan sordum orda. Alışveriş yapmadım hiç o yüzden bi fikrim yok

@Ulaş Çavuşoğlu yukarıda özeti yazdım ayrıntıya girmek istemiyorum midemi bulandırıyorlar o dereceye getirdiler ! Dikkat edin diye söylüyorum tecrübe etmek isterseniz gidin tecrübe edin size kalmış. Saygılar

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@Tolga33asd Soruna gelecek olursak saraçhanedeki bisikletçiler çarşısında bulacağını sanmıyorum. Çünkü oradaki bisikletler genelde karne hediyesi olarak satılan çok çok düşük modeller. Ve ayrıca müşteriyi kazıklamaya yönelik tavırlar. Sirkecide büyük postahanenin arkasında bisikletçiler var. Oradan istediğin hatta istemediğin tüm modelleri bulabilirsin.

@Tolga33asd Sirkeci'de İleri Bisiklet var Carraro bayisi orada büyük ihtimal bulabilirsiniz olmadı o civarlarda Sedona, Kron ve Salcano bayileri de var oradan da bulabilirsiniz farklı modeller.

@ceycey84

Çok doğru!
Ben de saraçhanede şöyle dört gözle tur attım nededeyse her esnafa da ellerindeki bisikletleri sordum. Şehir bisikleti için 2-3 tane bisiklet vardı daha fazla değil. "Bir tanesi de şehir bisikleti var 18 kg 24 jant al bunu uçarak git diyordu."

@chnkrmz
Efsanesin olm sen :D

@Tolga33asd adam dogru soyluyor, direnme bence.
@Deniz A

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Madem ist dasın ''bike and outdoor'' sitesinden kapına gelsin yada gidip dükkanlarından görüp- yorumlayarak pazarlıkla alabilirsin..

Geri