Scudo Sports

İstanbul'da amatör yol bisikleti yarışı var!

Road_Runner

Road Runner
Tepki
24.945
Bisiklet
Cervélo
Arkadaşlar merhaba, forumda Organizasyonlar bölümüne açılan, yarın maltepe velodromda düzenlenecek olan amatör bir yarış var. Konu "Velodrom Şövalyeleri" başlığıyla açıldığı için bir grup izlenmi veriyor, bu konuyu hem "yol bisikleti yarışları" bölümünde konuşmak hem de bu harika organizasyona dikkat çekmek amaçlı bu konuyu açmış bulunuyorum.

Eminim ki bu başlıktan bu yarışı fark edecek çok kişi olacaktır, çünkü "Velodrom şövalyeleri" başlığı sıradan bir grup başlığı gibi görünüyor.

Diyorum ki, duymayan kalmasın :) Projeyi sonuna kadar destekliyorum!

Velodrom Şövalyeleri

****************************************************************************************

9583d9550cdd548f0dac3e0fc576902f.jpg

ETKİNLİK TAKVİMİ
07 Mayıs 2016 Cumartesi başlayacak ilk etkinlikle aşağıda detayları verilen takvime göre devam edilecektir.
  • 1. Hafta: 07 Mayıs 2016 Cumartesi, 24 yeni katılımcı ile 12 kişi bir üst tura geçmeye hak kazanacaklardır.
  • 2. Hafta: 14 Mayıs 2016 Cumartesi, 24 yeni katılımcı ile 12 kişi bir üst tura geçmeye hak kazanacaklardır.
  • 3. Hafta: 21 Mayıs 2016 Cumartesi, 1. ve 2. Hafta kazananlarından oluşan toplam 24 katılımcı ile 12 finalist belirlenecektir.
  • 4. Hafta: 28 Mayıs 2016 Cumartesi, 3. Hafta kazananlarından oluşan toplam 12 finalistleri arasında yapılacak 2 mücadele sonunda 3 finalist belirlenecektir. 3 finalist birbirleriyle değil zamana karşı 4000mt (10 tur) süreleri ile dereceleri belirlenecektir.

Ön kayıtlarda artık geri sayım başladı.

(link)

****************************************************************************************

Yarışın ilk ayağı yarın, saat 08:30 - 11:00 arası Maltepe Velodrom'da!
Özellikle yol bisikleti olan tüm İstanbulluları etkinliğe gelmeye ve desteklemeye davet ediyorum :harika:
İstanbul'un en sağlam pedalları da orada olacak!
Benim favorim Hakan Yeniş :)

Katılacak herkese şimdiden başarılar, desteklemeye gelecek olan herkesin de ayağına sağlık!

Scudo
konuyu zaten takip ediyordum. Ama böyle daha dikkat çekici olmuş :)

Programım dolaylısıyla ilk hafta izleyemeyeceğim, fakat sonraki haftalar için tribünden yerimi ayırtayım.

Ben de forumumuzun sporcu antrenmanı konusunda en donanımlı üyelerinden @Bahadır Gürel 'in performansını merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
Gelemeyecek olanlar için sonradan izlemek üzere çekim yapar ve bizlerle paylaşırlar umarım :D

Çok sevindim. Keşke her ilde böyle ufak çaplı yarışmalar düzenlense. Bisiklet kültürü yavaş yavaş topluma işlese...

• Beğen
Tepkiler: taner07
  • Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Final haftası bu Pazar Saat 08:30'da başlıyor.

Son durum ise şu şekilde;
https://i.hizliresim.com/pP9Xbo.jpg

• Beğen
Tepkiler: Groims
Devamı gelmedi mi :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

No.1 bitti. No.2 için hazırlıklarımız başladı. [emoji3]

(link)

• Beğen
Tepkiler: SagFan
@Serkan Mıstınoğlu
Bu yarışın sonuçlarını görebileceğimiz bir konu var mı ? Eger yoksa bu konu altından devam ederseniz sevinirim takipte kalcam :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Malik altuntaş
İzmirdede olurmu yakın zamanda

@Malik altuntaş
Eğer Velodrom Şövalyeleri No.1 ise sorduğunuz; detaylar aşağıdaki linkte mevcuttur.

(link)

Geri