Scudo Sports

İstanbul'a Kargo!

Can Sonbay

Forum Bağımlısı
Tepki
300
Bisiklet
Giant
İyi Akşamlar hayırlı bayramlar.
Ben İstanbul'da oturuyorum ve sizden bir kaç parça almayı düşünüyorum.[örn.Acera göbekli,Alex-Rims Ace 19 çemberli bir setiniz var 88.50ytl]Ben bu kargo işlerinden falan kesinlikle anlamıyorum.Ücret nasıl veriliyor,parçalar nasıl bana ulaşıyor yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkürler hayırlı satışlar.

Scudo
siz parayı Erdoganlarbisiklete ulsatırıyosunuz(Banka havalalesi,Posta Havelesi vs.)Onlar paketleyip kargoya veriyo,siz kargo ücretinin kargo kapınıza geldiğinde ödüyosunuz.

Tek bişey dışında herşeyi anladım;:D
Şimdi kargo ücreti süprüz mü oluyor?:(

@can_rower

ücret sabit diye biliyorum 5 ytl olarak. her alışverişimden sonra kargo geldiğinde hep 5 ytl istediler.

Cevabınız için teşekkürler.Son bir sorum var acera göbekli alex rims ace 19 bana buraya kargo dahil kaça mâl olur.Hayırlı Satışlar.

Ben hâla Son sorumun cevabını alamadım..:(

Peki peşin ödemeye bir indirim söz konusumu?

@mehmetyesiloren

Ben de isterim!

@gurkankas

2008 bisikletlerde dahil mi bu indirime?

@gurkankas

Erdoğanlar ile alışveriş aşamasındaydım bu mesajı biraz onlara mesaj olabilsin düşüncesiyle yazmıştım.Diğer kişiler için biraz tuhaf karşılandığını biliyorum.

Alışverişimiz sonuçlandı ve kendilerinden her konuda çok memnun kaldım.Bana hazırladıkları bisikleti ve özelliklerini fotoğraflarıyla yayınlayacağım.

Çok teşekkürler Erdoğanlar bisiklet ve Sevgili Lütfü bey.(Bu arada ben İstanbul hem de Kızıltoprak'ta oturuyorum...)

Geri