Scudo Sports

İstanbul'a kar yağsın! bisiklete bincem diyenler ;)

İşte karda yağmaya başladı..:D

Kılık kıyafete başka tavsiyesi olan var mı?:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: engin güner
Scudo
aklıma güzel öneriler gelmiyor değil :D :D
bindim bineceğim şimdi bisiklete felaket bir rüzgar var :( yerler de kar tutmadı bildiğin yağmur yağıyor gibi :(
istanbulun en yüksek yerinde oturuyorum çok bir şey tutmadı tutsun yanıma ses bombası alıcam şu ufak hoparlörlerden :D
son ses grup vitamin dinleyeceğim caddede :D

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
karda bineceklere bol şans elinizi çabuk tutun hafta sonu güneş geliyor ...

abi hafta sonunu bırak bahçelievlerde güneş şimdi çıktı yerler kurudu :D

@GokmenOzyurt

anadolu yakada yağıyor ama yerler ıslak bu kar tahminimce tutmayacak nerde eski karlar kapıdan dışarı çıkamazdık 2 metre kar olurdu ...

@engin güner

Ümraniye kar tutmaya başladı. Şu an Atakent civarında lapa lapa kar yağıyor. E ben bisikletimi kontrol edeyim bakayım:D

Şöyle lapa lapa kar yağsa da , bir karış tutsa ve yollarda araç hiç olmasa , o zaman karlı yollarda bisi.sürmenin keyfi çıkar..

Ama daha bir parmak bile tutmamış yollarda kar keyfi yapacağım derken, karzede olmayın sakın.........Lütfen dikkat...:)

Sağlıcakla...Esenlikle...Kayite .........................
.
.

.
.

@naz34

Köprü de bir hoş ve boştu bu akşam. Noooldu sevgili istanbullu sürücüler? köprü siz olmadan hiç çekilmiyor. 2 damla kardan mı korktunuz yoksa 8 kuruşluk benzin zammı mı yıldırdı sizi? Ama zamlar yıldırmaz, herhalde karda kaymayalım durduk yerde masraf açmayalım dediniz değil mi? gün gelecek yollardaki terör hegemonyanız bitecek. rabbimden en büyük dileklerimden.

@mtsemiz

bu köprüyü bisiklete açmayan zihniyetleri asla affetmeyeceğim..
bu da ayrı bi konu ama önemli bi konu...
bu yaz 5 haziranda gene köprü kapatılacak geçen sene gibi .. 600 e yakın bisikletli kapattı o yolu .. taksimden sel gibi aktı bisikletler ta mecidiyeköye kadar ve hatta bir tek araçı ,gönüllü bisikletliler geçirmedi, polis yeterli değildi, vardı ama her köşeye kavşağa koymamışlardı aslanlar gibi kapattı gönüllü bisikletliler kavşakları, isterse geçsin o araç 600 kişinin önüne o zor olurdu, o gün kapatıldı tüm şişli görülecek bi manzara, en arkamızda polis otosu ,motorları ,geçemedi dört tekerler bu sene tahminimce müthiş bi patlama olur ,tüm insanları o köprüye yığarak ,yasakları ortadan kaldırmak ....
fransisko köprüsü ,adamlar ordan köprüden bisikletle geçer ,bizde hala köprüden hürçe geçemiyorsun bisikletle ....
evet bir gün mutlaka o köprü bisiklete açılacak ve bende şu gemiden kurtulacağım......
bu sene köprü geçişinden önce festivaller olacak hadi bakalım neşeli çümbüşlü bi yaz geliyor bisiklet açısından....

:in: :in: :in: :in:

Arkadaşlar...

PAZAR GÜNÜ BÜYÜKADA..

BULUŞMA SAATİ 11:30 İSKELENİN HEMEN ÇIKIŞINDAKİ SOLDAKİ KAFETERYA.

TÜM HAVA ŞARTLARI OLUMLU GİDERSE EN AZINDAN BEN ORDA OLACAĞIM..

Adayı tercih etmemin sebebi

1. Herkes için ortak nokta.

2. Ne kadar kalıp ne kadar süreceğimize kendimiz karar veririz.

3. Trafik yok..

4. Hem tenha hemde başımıza olumsuz bir şey gelirse yardım alacağım bir
medeniyet..

5. Pedal çevireceğimiz yerlerde çamur olsa bile hiç ayak basılmamış sahalar var..

6. Tüm performans seviyelerine kapımız açık. Yeni başlayan kopup giden maksat bisiklete binen kardan adam yapmak için sayıyı yüksek tutmak.;)

Son anda iptal olursa turumuz veya buradan konuşuruz yine..

Sevgiler..

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/199745_159067594147185_100001318357031_304940_7659808_n.jpg

işte resimler
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/189223_159067017480576_100001318357031_304919_6997338_n.jpg
ses bombası ayarlayamadım ama büyük ses getürdüm :D
:D bütün teyzeler emekli dedeler helal be çocuğa bak bisiklete biniyor diye balkona üşüşdüler :D mi acaba :D :D

• Beğen
@Tolga Ayla

13 Mart Pazar günü tur için Adalar harika bir seçim..

Sizler gidin, gezin, foto çekin, ben de gitmiş kadar olayım...:)

Meteora göre yağış yok ama sis var görünüyor ..
Bugünlerde 40 larda esen rüzgar hızı da 10 lara düşecek gibi ..

Hava şartları güzel olur ve adalarda bisi.keyfini doya doya yaşarsınız inşallah..
.
.

.
.

• Beğen
@naz34

Eğer yerde kar olup hava güzel olursa değme keyfimize abla.. Sırf bunun için kursu asacağım o gün..

• Beğen
Tepkiler: naz34
@Tolga Ayla

Kar yağışı çok yoğun değil, böyle giderse kar tutmayacak gibi görünüyor..

Kar olmasa da adaların bol oksijenli, toprak & çam kokulu, mis gibi havası yeter..

"Kursu asmak" olayını onaylamasam da :eek: keyifli turlar diliyorum.......
.
.

• Beğen
Bindim :)

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/183747_1892137581111_1171669201_2279839_5521463_n.jpg

Bende bahçeşehir gölette az kar olmasına rağmen turladım.
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: naz34 ve tolga1976
Geri