Scudo Sports

İstanbul'a 175 km Yeni Bisiklet Yolu...

cihangir

Aktif Üye
Tepki
156
İsim
Cihangir
Bisiklet
Scott
Evet arkadaşlar. Böyle bir haber okudum eğer doğru ise fena bir haber değil. 2016 yılında tamamlanacakmış. En azından başlangıç için çok iyi. Ancak Türkiye'de bisiklete verilen önemin seviyesini bisiklet yolu haberine ayrılan bölümden anlayabiliyoruz. İstanbul Trafiği haberinden bahsederken araya sıkıştırılmış resmen. "He bide bu var" der gibi. Ayrıca ayrılan bütçe resmen çok komik bir rakam. 55 bin TL ne lan. Burada daha çok toplarız. :D Buyrun dediğim yazıya ait haberin linki (Tabi yazılar arasında bulup okuyabilirseniz. Biraz aşağılarda.) :D

(link)

Scudo
Ciddiyetten uzak işler.. Göstermelik olduğu herhalinden belli..

Hayırlı olsun İStanbul için ama sanki ülkede sadece istanbulda bisiklet kullananlar var abi ben samsundayım bisiklet yolu nedir bilmiyorum açıkcası

@samet akkaya
Biz Ankara'dayız ama burada ne bisiklet, ne de yaya yolu var.
Samsun yine Ankara'nın bir hayli ilerisinde.

• Beğen
Tepkiler: MuhasebeAnkara
İstanbul da bisiklet için yol yapacak yol mu var o para muhtemelen var olan kaldırımların bir kısmını bisiklet yolu yaptık diyebilmek için ayrılan paradır boya parası yanı alın size parke taşından bisiklet yolu

Şundan sonrasını bundan sonrasını okumadım ne demek. Okumayan topluma her şey müstehak. Anca burda dert yanarsiniz.

@samet akkaya istanbulda bisiklet sürmek çok zor. bisiklet yoluna oldukça ihtiyaç var. samsun çok daha rahattır diye tahmin ediyorum.

Bisiklet yolundan sonrasını okumadım :D aklıma direk bütün dünya buna inansa şarkısı geldi :)

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
Yazım hatasıdır 55.000 tl bir dairenin kaba inşaatı tutmakta. Mantıklı olmak lazım.yani 2 kamyon kum falan filan...

"Emirgandaki 700 mt'lik sozde bisiklet yolundan 250 adet daha yapilacagi" seklinde okudugum haber.
Bisiklet yolu istemiyoruz, suruculeri bilinclendirin yeter.

@zekizeki
''55.bintl den sonrasını okumadım'' cümlesiyle @Tolga Çelebi nin bu rakamı çok komik ve saçma bulduğu için yazının devamının herhangi bir inandırıcılığının olmadığını ve bir önem arz etmediğini anlatmaya çalıştığını tahmin ediyorum. Çünkü ''175km den sonrasını okumadım'' cümlesiyle ben bunu anlatmak istedim. Merak etmeyin , okuyoruz. Okudukça , yaşadıkça ve öğrendikçe az çok bir şeyleri , bu haberin de verilen sözlerin de saçmalıktan ve propogandadan ibaret olduğunu anlayabiliyoruz.

@zekizeki

Hahaha. Okumayan toplum mu oldum şimdi ben bu yorumu yaparak. Konularıma bakarsanız bisiklet yolları geliyor diye ilk konuyu açan bendim. Araştırmadan sizde konuşmayın o zaman madem biz okumuyoruz ya sizde araştırmıyorsunuz.

@samet akkaya
Kaç km sahil yolu var ona şükür be kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Konuyu okuyup, okumamak değil asıl mesele,,,
Mesele 55.000Tl olurmu?

Çok kolayı var

(link)

Kanuna istinaden İBB' ye e-posta atılır ve olayın resmi maliyeti öğrenilir.
55.000 Tl rakamı yazım hatasıdır ve mantık dışı rakamdır :)

İstanbulda guzel bir guzergah bulunca bisiklet surmek o kadarda zor degil bnce. Zaten genel olarak 20-40 km/h ile gidiyoruz , e arabalarda o hizda gidiyor trafik olan bolgede :) birde trafikte bisiklet surmek aralardan sıvışmak falanda zevkli oluyor.

Geri