Scudo Sports

istanbul2009 trial halil

Scudo
vallahi acık sölemek gerekirse daha cok istanbulun tanıtımı gibi olmus... :) yani alınma ama keske hareketlerin olduğu sahneler daha fazla olsaydı...

Helal olsun Halilim, önceki videonda güzeldi, buda güzel. Hareketlerini çok beğeniyoruz, Fatihliler olarak seni destekliyoruz, yeni videolarını bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: halilstyle
Video başlığı ile bütünleşmiş, harika . Devamını bekliyoruz.

Güzel bir video ama çok daha iyilerini yapabilirmişsin gibi görünüyor..
Devamını bekliyoruz ;) iyi çalışmalar..

• Beğen
@suzunkopru
abi sağol desteğinizle dahaiyi şeyler yapıcaz inşallah :)

@freeridedrk
bu bidene vidyosu oldu yakında bolhareketli istanbul tanıtımlı bivideo çekicez inşallah:)

Gusel video olmus boğaz manzaralarının olduğu kısımlarda snide görebilsekk çok daha keyifli bi video olurdu :D ama yinede gusel hareketler ve gusel montaj la iyi bi video olmus dewamını beklioruz :D

gerçekte dahagüzel hareketler yapıyon videoda nie yapmamıssın ya)) nese buhafta sonu hva güzel olursa beşiktaşa gelirm takılırz:D

Düşecen bir gün denize gelecek aklin basina :)

Daha iyileri de cikar senden. Belli ki videoyu hazirlayanda da yetenek var. Şöyle bir video daha hazirlayin ve en güzel trial videosu olsun Türkiye'de cekilen.

oda olcak ınsallah cok daha guzel goruntuler var elimde az kaldı biraz daha sabır arkadaslar güzel bi tanıtım vıdyosu olcak hem ıstanbul ıcın hemde trial ıcın.. yeterkı bisiklet sevilsin triali tanıtalım elimizden geldigince kimseye üstünlük tasladıgımız yok herkezin destegı oldugu sürece cok daha ıyıleri olacak allahın izniyle.. yeterki yorumlarınızı esirgemeyinn arkadaslar..

emeğine sağlık halil bence mükemmelsin, seni canlı seyretmek videolarını seyretmekten daha keyifli, başarılarının devamını diliyorum ve dahada iyilerini başarabileceğine inanıyorum

Kaliteli video olmuş,çekimler çok başarılı,diğer arkadaşlar gibi hareket olan sahneler daha çok olsa iyi olurmuş diyorum.Başarılar:)

halil abii süperrsinnn simdiki öle deneme video suyduu asıl video bomba olucakk zatenn herkezinn istediği gibi bol hareketlii bişi olcakk inş.

Mu$TyL€

• Beğen
halil abi on numara resimler harika ve video ben cebrail beşiktaşta jantımız yamulmuştu ve sana akort yaptırmıştık sen yapmıştın çok teşşekkür ederiz ben trial halil demiştin

• Beğen
Geri