Helal olsun Halilim, önceki videonda güzeldi, buda güzel. Hareketlerini çok beğeniyoruz, Fatihliler olarak seni destekliyoruz, yeni videolarını bekliyoruz.
Gusel video olmus boğaz manzaralarının olduğu kısımlarda snide görebilsekk çok daha keyifli bi video olurdu ama yinede gusel hareketler ve gusel montaj la iyi bi video olmus dewamını beklioruz
Daha iyileri de cikar senden. Belli ki videoyu hazirlayanda da yetenek var. Şöyle bir video daha hazirlayin ve en güzel trial videosu olsun Türkiye'de cekilen.
oda olcak ınsallah cok daha guzel goruntuler var elimde az kaldı biraz daha sabır arkadaslar güzel bi tanıtım vıdyosu olcak hem ıstanbul ıcın hemde trial ıcın.. yeterkı bisiklet sevilsin triali tanıtalım elimizden geldigince kimseye üstünlük tasladıgımız yok herkezin destegı oldugu sürece cok daha ıyıleri olacak allahın izniyle.. yeterki yorumlarınızı esirgemeyinn arkadaslar..
emeğine sağlık halil bence mükemmelsin, seni canlı seyretmek videolarını seyretmekten daha keyifli, başarılarının devamını diliyorum ve dahada iyilerini başarabileceğine inanıyorum
halil abi on numara resimler harika ve video ben cebrail beşiktaşta jantımız yamulmuştu ve sana akort yaptırmıştık sen yapmıştın çok teşşekkür ederiz ben trial halil demiştin