Scudo Sports

İstanbul yol bisikleti grubu fotoğraf arşivi

@Mustafa İçdağ

İyi güzel , daha ne olacak abilerim , kardeşlerim . Maaşallah hepinize . Asıl o düz yolda 4-5 saat ortalama 35km/h bana biraz fazla geldi . Rüzgar yok mu , sizin oralarda

Scudo
@Cem Unden

Cem Bey ,

Biz 5 saatte 34 ortalama yapabiliyoruz . Bizim buralarda rüzgarda var .
Konuya olan ilginize paralel olarak sizin oralardaki rüzgarın durumu ve performans değerlerinizi sizde bizlerle paylaşırsanız memnun oluruz .

Mustafa Bey ,

Bilgilendirme için teşekkürler .

Tolga Gürgün

harcanan kalori miktarına(4400) dikkat etmenizi rica ederim zanım tolgacım maratonumcuuuğğğğuuum:D
ortak seni seviyorum:in:

@hız

en çok o dikkatimi çekti zaten canımın içi :D

beslenmeyi nasıl yaptınız anam babam

• Beğen
Tepkiler: hız
yanlışlık yazdım silemediğim için bişeyler yazmak gerekiyor sanırım kusura bakmayın...

@Tolga Gürgün
4-5 saat 34km/h tempoyu çok iyi bir performans olarak gördüm .2-2,5 saate tamam ama 4-5 saat için çok iyi bir tempo

Son performansım buydu . 70 km yol 2 saat 38 dakika ; kalori 2000 civarı . Tek kişi gittim .Kendime göre iyi bir performans . Ortalama kadans 68 .
Ortalama Kalp Atışı 142 bpm . Powermeter olmadığı için watt yok

"Show elevation " seçerek profili görebilirsiniz.

(link)
(link)

neye sevinsem, neye üzülsem :)
Adıyamanda tek başına bisikletçi olmaya mı üzülsem, bu grupları görüp irenmek mi, yoksa Şehirleşmeden uzak doğa ile iç içe yol bisikletine binmeye mi sevinsem bilemedim...
Harikasınız...

@Hakim Arslan

Bende , uzun zaman güneyde , yalnız bindim.Yollarda sportif amaçlı binen grup bulamadım.Eksikliğini hep duydum,kendine tempo veremezsin,muhabbet yok bazen can sıkıcı olur,bazende kendinle baş başa kalır meditasyon yapmış gibi ruhunu arındırırsın her türlü düşünceden.Düşündüğün gibi; doğanın güzelliği ve temiz hava bisikletten aldığın zevkin ve faydanın senin açından avantajlı yanı.Ben de seneler sonra tekrar döndüğüm İstanbul'da grup arkadaşlığının ve performanslı sürüşün zevkini yakaladım.Tek aradığım temiz hava;bazen tur sonrası, eve geldiğimde, giysilerime sinen eksoz kokusu, evin havasını bir anda değiştiriyor. Yani, her zaman, her şey,hepsi bir arada olmuyor.eldeki güzelliklere sevinmek gerek.Yolun İstanbul'a düşerse turumuzda aramızda görmek isteriz.

@hız

Muhammed hocam, eline sağlık resimler çok güzel.Ayrıca bana sözün var unutma resim konusunda.( Doğru sele boyu ayarı için,açıklayıcı bir poster verecektin ) Ben çoğaltır camiaya dağıtırım.Bilgi paylaşılmalı hocam.:) :D

• Beğen
Tepkiler: binRR ve hız
biraz geç oldu,kusura bakmayın:)
alpimede mtb yakışmış:D :D
(link)
(link)
(link)
(link)

dün hava kandırdı:(
3 kişi çıktık:in:
(link)

• Beğen