Scudo Sports

İstanbul yol bisikleti grubu fotoğraf arşivi

Scudo
@Mustafa İçdağ

profili bekliyoruz Mustafa Bey , meraktayız ...:in:

@Tolga Gürgün

tabi tabi öyle yaramaz adam yok gurupta bu hafta sonu yeterlilik sınavına tabi tutacağım gurubu katılmak isteyenler gelir :):):):):):):):):):):):):):)

Tolga ccıııımmmm valla bende dedim yanlış anlaşılma olmuştur dedim ama kaynak sağlam eğer kaynak yanlışsa kaynağı kuruturum ozaman ama Allah muhafaza söylenenler doğruysa ozaman vecd ile bin secde eder başım alma mazlumun ahını bu cennet vatanın dünyada cüda sıkma canını topla patlıcanları
üzüm üzüme baka baka göl olur:):):):):):):):)

Tolga ccccıııımmmm neyese adam çok çirkindi zaten küpe falan bişeyler yapmaya çalışmış ama altyapı yok:):):):):)
1 kişiden bişey olmaz:):):):):):):)):):):):):)

Tolga cııımmmm buarada yeni bir karar aldım burada sadece senle muhatap olacağım yani bu istanbul yol bisikleti gurubu ile alakalı olan sayfalarda kimse üzerine bişey almasın benim için Anadolu Yakasında senden başakası yalan :):):):):):):):)

acaba yol alsammı hasip aga ...
3400 yuroya 8 kilo bir adet kenan amcayı gördüm deltada bu günde gittim gene baktım arka dizayn felaket çarpıcı cannondale
yarış ....
şimdi amorti çıkan biletimi değiştirdim birinciye 1.5 milyon çeyreği
370.000 ytl ya çıkarsa işimiz nasrettin hocanın hikayesine döndü ya bu göl maya tutarsa ümit fakirin ekmeğidir ümit yaşamın yarısıdır diğer yarısı zati yaşamak ...

:D :D :D :D :D

@Cem Unden

Selam ,

Ben 120 km 4 saat 15 dakikada takılı kaldım . Profili o yüzden beklemekteyim . Etabınızda pek düz yol göremedim . Geçen hafta İstanbul Anadolu Yakasında 5 saatlik sürüş yaptık 9-10 kişi makaraya girerek tamamen düz etap 34 ortalamayı ancak yakalayabildik . Beni yanlış anlamayın ama hani diyorum km saatinin ayarları bozuk olabilirmi Mustafa Bey ? Yoksa sizde 57 km / saat hız ile rüzgara karşı sabiha yokuşunu çıkmak misali bizim atış poligonunamı dahil oldunuz ...:D :D

Muhammed Bey aydınlatırmısınız ??

Sevgiler ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden ve hız
@Tolga Gürgün

Tolga ccıııımmmm bildiğim kadarı ile Sn.İçdağ Km SAAT KULLANMIYOR :):):):):):):):):):):):):):):):)
O YÜZDENDE AYARLARI BOZUK OLAMAZ :):):):)
benim km saati şaşmaz garmin edge 705 uydudan çakıyo ama bazen turdan sonra kapatmayı unutuyorum tren ,gemi v.s araçları kullansam bile km saati yazmaya devam ediyor....:):):):)

mesela burdan çevirerek Kartepe yaptım diyelim dönüştede trene bindim eve geldiğimde bir bakıyorum ki 300km total var eee tren ortalamıyıda yükseltiyo noluyo alsana 1 günde 300 km 45km/h ortalama :):):)):):)

anladın mı ? garmin diyosun yalan yazmaz diyosun sende olduğu gibi foruma döküyosun bilgileri sonradan uyanıyosun ama bi kere olan oluyo şöhrete kavuşmuşsun bir kere abi çıktığın yerden inmek zor oluyor anladınmı :):):):):)

@Hasip Çehre

tolga cccııımmm aşağıdaki rakkamlar sana bişey hatırlatıyomu :):):):):)

<script src='http://img818.imageshack.us/shareable/?i=karadeniz.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>

@Hasip Çehre

biz o turda nerde hata yaptık da 500 ü göremedik hasip bey ?

@Tolga Gürgün

zanım tolgacım ultra maratoncuuuuğuuum
bu hesapların ve kitapların hiç bir önemi yok bence,
önemli olan,o işi yapıpda,olayı kendi içinde yaşamak,;)
yoksa sen 80le gittin,ben 90 la gittim,galatasaray şunu yaptı,beşiktaş,beşikde,kaldı,fenerin ışığı söndu:D :D
muhabbetlerine dalarsak,
bize,hiiç yakışmaz,doğrumudur?:in:
kaldiki,ahmet hocamın dediği gibi,3-5 kişiyiz,ve yaşımız gereği,olgun olup,gençlere örnek olmamız,lazım:in:
bu arada rotanın grafiği,muzaffer kardeşimin,cihazında,göndermesini bekliyorum,kendisi yurtdışında ,gelir gelmez,ekleyeceğim;)
sevgiler

not:kudu abiiii,umuttepeyi,senin dükkanda denediğin,GEOTECH RAPİD(10 kg)
la gittim,bilgine,çoook fena tırmanıyooor:D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@hız

hesapların önemi olmazmı zanım benim karga tulumba eşşeğe biner gibimi binelim yani bisiklete lütfen rica edeceğim yapma bana bunu bari senin gibi yıllarca pro yarışmış biri yapmasın :D :D

ben seni bilirim sende beni çok iyi bilirsin .. atış poligonundaysak onu bilelim dedim lütfen kızma bana

tamam profili gönderme ben anladım konuyu

muck :in:

@hız

eyvallah muhanmed hoca............
bu mesajı yazdığın vakit ben dışarı çıkmıştım nitekim geldim dükkana
evet dediğine inanıyorumda hazır keş bi para lazım geotech için
bir de deltada muhanmed cannondale yarış gördüm valla fena değil 8 kilo..3400 yuro valla benim işim piyangoya kaldı....

@Tolga Gürgün

Benim kafa saati biraz fazla ölçmüş galiba, neyse profiller aşağıda,
GARMIN 705'in ayarlarında problem yok güvenebilirsin.

Aşağıdaki profil Muzaffer, Muhammed ve Ant üçlüsünün ortalamasıdır.

Distance total: 105 km.
Elapsed time: 4.06 hrs.
Avg speed: 24.6 km/h
Ascent: 1766 m.
Descent: 1769 m.

(link)

Geri