Scudo Sports

İstanbul yol bisikleti grubu fotoğraf arşivi

Scudo
@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam ,

Avşar cafe nereki ? Ben anlamadım nargileyemi başlıyoruz . Abi benimki kavunlu olsun sade türk kahvesi ve bol limonlu soda yanında :) :)

@Ahmet Gökdere

abi onu kim bulmuşda yaptırmış ağda gözünü seveyim :D :D kes bak bizi düşün abi grubta herkes senin rüzgarında tutunmaya çalışıyor :D :D kılsızını tercih ederiz güzel abim bacakların :in:

@Ahmet Gökdere
Hahahahah, yok abi yeni bir yer öğrendim bolca kahvatılık var gece gündüz menemen yiyebiliyorsun orada buluşuruz beni gaza getirmeye çalışıyorsun biliyorum abicim ama benden iş çıkmayacak herhalde bu hafta işe gelip gidecek fırsat bulacağım herhade ama uzun antremanlara dayanamayabilirim, güneş tansiyonumu ciddi rahatsız ediyor abi oldukça fena oluyorum, ama Haziran sonu Temmuz başı antremanlara geri dönüp durumuma bakacağım

@Ahmet Gökdere

Ağda dışında bi şey kalmadı mı abi yaptıracak ? Bu adamlar seni çok bunalttı tabi bu kıl mevzuundan tabi....

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
merhabalar
muhammet abi 30 mayıs turumuzun resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum. grubunuza dün katıldım ve çok güzeldi. birlikte olmak çok güzeldi; bir süre sonra sizi görememek dışında :). umarım temponuza ayak uydurabilirim.

• Beğen
Tepkiler: hız ve bulent40
ekip gerçekten süper, istanbulda olup, sizinle tanışmak ve pedallamak isterdim doğrusu. herkes kendine dikkat etsin. görüşebilmek dileğiyle.

şahane 100 km yapıtık:in:
(link)
köpek öldüren rampasını,sırayla çıkan zanım benlerim:D
(link)
(link)
<<Mete arkadaşımda sağolsun,izmitden biza katıldı,kendisine teşekkür ederiz
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

@hız

pattron yazını şimdi okudum yok abi performans yaptığımız için resim çekemedik :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız
zanım benim geçen hafta sonu fotolarını beklemekteyiz

• Beğen
Tepkiler: hız
:in: sevgili arkadaşlarım,sevgili dostlarım şiir gibisiniz,mükemmel bir görüntü,mükemmel bir renk cümbüşü,peloton dedikleri bu olsa gerek

ant da zamana karşıcı olmuş:D helal olsun yakışır

yeni arkadaşlar ile daha da şenlenmiş ortam,harikasınız:in: aman nazar değmesin:in: tütütütüüüüü:D

en kısa zaman da görüşmek üzere,sağlıcakla kalın

ha bu arada team sky dan da transfer var sanırım:D :D

hepinize iyi haftalar,bol kazançlar

Merhaba birkaç sorum olucak
çıktığınız günler hangi günler?
Şahane gurubunuza nasıl katılabiliriz ? (soru sorucaksanız çalışıp geliyim :D)
ortalama kaç km/h ile gidiyorsunuz
son sorum bide nerden saat kaçta çıkıyorsunuz ?

@Ozan Karademir

Ozan Bey ,

Hafta sonu çıkılıyor ,
Katılım için form doldurtmuyoruz , buyrun gelin :)
25 ile ısınıyoruz , sonra sabihada 40 tempo veriyoruz , daha ileriye gidilirse 33 average oluyor , dönüşte poyraz varsa 67 ile sabihadan tersaneye iniyoruz , sahilde 37 civarı binip bostancıya varılıyor .
saat 08 : 00 de erenköy kantarcı durağı

Tolga Gürgün

Tek Tabanca Bisiklet ile Türkiye Mesafe / Gün Rekoru İçin Tıklayınız

Geri