Scudo Sports

İstanbul yol bisikleti grubu fotoğraf arşivi

evet necmi abim,bacakdaki,tel tel olmuş kaslarını,adeta meydana koydu,maşallah
bu yaşta herkesin harcı değil tabi,gençlere örnek olur umarım

necmi abi dönüşte sağolsun beni de çekti.. :in:
gençlere örnek olmayı bırakın, beni utandırdı doğrusu...:bayrak:

Scudo
Slm!

Muhammed Bey kibarlık edip 'bravo' demişsiniz teşekkürler ama tek kelimeyle berbattım.Sabiha'dan dönmem daha isabetli olurmuş.Neyse!Tecrübe oldu bu da. Çook yol yapmam lazım daha, çok.

Sağlıcakla.....

Ben kendimi bildikten sonra başkaları alkışlamış ya da yermiş hepsi bir.Sabiha' dan sonra keyifsiz ama öğretici bir turdu benim için.Dersimi aldım.Bu arada şampiyonlarla pedal çeviriyormuşum da haberim yokmuş, bunu öğrendiğim de iyi oldu az önce dükkanda, hişşşşşşt;)

• Beğen
Tepkiler: hız
@elif kenaroğlu

zanımsın yawwww:p :in:

@Mehmet Karaçam
Mehmet bey,

Su an oyle bir hareketi dusunmuyorum ama ilerisi icin kismet diyelim. Yine de cok keyifli bir turdu benim icin. Insallah en kisa zamanda tekrar edebilirim...

Herkese tesekkurler..

• Beğen
Tepkiler: hız
Selam ,

2009 yazı tam bir sene önce babalar günüydü gene babalar gibi çevirmiş idik :D :D

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@Kerim74

Kerim74 Merhaba ,

Siz nereye çıkmak istiyorsunuz ? Biz normal yoldan gidiyoruz , bir yerlere çıkmıyoruz . Konuyu incelemedinizmi ?

Gelin buyrun gelebildiğiniz kadar gelin sonra dönersiniz .

Yalnız bir şey hatırlatayım , grubtaki daimi üyelerin bacaklarının traşlı olma zorunluluğu vardır . Bir iki seferliğine kabul edebiliriz fakat lütfen daimi olucaksanız ona göre gelin . :D

Selamlar , Bekliyoruz ...
Tolga Gürgün

Tek Tabanca Bisiklet ile Türkiye Mesafe / Gün Rekoru İçin Tıklayınız

Alp Aslanin hangi gunler cikiyorsunuz sorusunun devami olarak yazmistim. Tura cikmak anlaminda.

Tras konusunda ciddi misiniz gercekten??

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Kerim74

Kerim Bey ,

Lütfen yanlış anlamayınız , beni hayatta endişelendiren şeylerin başında gelir yanlış anlaşılmak .

Tur hafta sonları Caddebostan Migros ' tan sonraki Kantarcı durağından saat sabah 08:00 de başlıyor . Sahilden devam edilip Sabiha belki F - 1 belki Riva , Paşaköy gibi gidilip geliniyor .

Grupta bacak kıllarını şiddetle kesmeye karşı olan bir kaç arkadaş mevcut fakat kendileri yüksek tempo verip grubu devamlı olarak çektikleri için onlara müsama gösteriyoruz elbet . :D :D

Sonuçta sizin sağlığınız ve hijyeniniz kimse karışamaz . Nasıl olursanız olun gelin bekliyoruz . . :in:

Geri