arkadaşlar
hala fotolar üzerinde seçmeler ve tahrih sıralamısı yapıyorum,bitmedi,
en yakın zamanda ekliyeceğim
şimdilik bununla idare edin
işe çekirdek kadro
(link)
:in: gerçekten çok güzel bir akşamdı,gelemeyenlerin kulaklarını da çınlattık .gelen gelemeyen her ne olursa olsun gönüller kalpler bir olsun.allah neşemizi ve grubumuzun birlikteliğini bozmasın.yeni katılacak arkadaşlar ile nice yıl sonu toplantılarına erişmek dileğiyle kalın sağlıcakla
@Alp Aslan
valla resimlere baktımda uzun zamandır sağlık sorunları nedeniyle aramızda olamayan arkadaşların ( son Samuray Mert ve yüksek tansiyon Alp ) alemde en önde olduklarını görüyorum, sizleri yollarda görmek isteriz arkadaşlar ayrıca içtiğiniz her damlanın beyin hücrelerinden birkısmını götürdüğünün farkında olmanız ayrıca güzel
@Ahmet Gökdere
Maksat muhabbet yahu abicim, mental olarak hazırlığımı yapıyorum senin karşına hazır çıkmak için tam olarak zinde olmam lazım. Bak Pazar filan yok, iş yerinden yazıyorum anca bisikletin yüzünü duvarda görüyorum.Dönüşüm muhteşem olacak.
@Alp Aslan
Alp cim sen dönmesen de muhteşemsin zaten lakin çevirmek lazım, çevirmeden gitmez bu meret, kartepe diyorum, non-stop diyorum , beklemem diyorum, demedi deme diyorum ayrıca Muhammed hocam buraya resim atanlara fırça atıyodu sıraya koyuyorum diye, kafa iyi olsa gerek biraz atlamış sırayı
Yahu bu Faruk nerden çıktı diyeceksiniz, Tam Ahmet abiye teşekkür butonuna bastım aynı anda isimlerimiz yanyana görününce bir an sanal boyuttan çıkıp kendimi evin penceresinde hissedip seslenesim geldi Faruk'a ama duymadı beni yahu